STO vabi k brezplačni promociji jesenskih in zimskih ponudb v digitalni kampanji MY WAY

24.09.2020 | Novice

Spoštovani ponudniki turističnih storitev!   

Slovenska turistična organizacija skladno z javnim pozivom za oddajo ponudb za promocijo turističnih paketov slovenskega turističnega gospodarstva poziva k oddaji ponudb s poudarkom na jesenskih in zimskih doživetjih.     

Z digitalno kampanjo na bližnjih trgih 2020, v kateri uporabljamo komunikacijski koncept MY WAY, si želimo skupaj z vami povečati število prihodov in prenočitev tujih turistov v jesenskem in zimskem času ter s tem zasledovati cilj rasti prilivov iz naslova potovanj.  

Ponudba MY WAY skladno s komunikacijsko strategijo ne ponuja zgolj nastanitve, ampak obljublja personalizirano doživetje. Nosilna tema je skrbno oblikovana z mislijo na določene ciljne skupine (Active, Lifestyle, Wellbeing), in s premišljenim poudarkom na pozornostih in doživljajskih elementih. Ponuja pristno doživetje Slovenije in vabi, da jo vsak občuti na svoj način.  

Z oglaševanjem jesensko-zimske sezone smo začeli septembra 2020 na trgih: Nemčije, Italije, Avstrije, Velike Britanije, Francije, Švice in Madžarske. Več o kampanji lahko preberete na predstavitveni spletni strani.   

Rok za oddajo turističnih paketov za jesensko-zimsko obdobje je podaljšan do vključno 31. 10. 2020. Turistične pakete, ki naj bodo oblikovani za jesensko in zimsko obdobje, lahko oddate za sledeče sklope: 

Pri snovanju paketov naj vam bodo v pomoč podporni vsebinski poudarki vezani na novo situacijo, ki jih bomo komunicirali v Digitalni kampanji na bližnjih trgih 2020: 

Oddaja vsebin preko spletne aplikacije na https://www.slovenia.info/sl/oddajpaket je za ponudnike brezplačna. Ponudnik mora zagotoviti lektorirano oddajo vsebin v slovenskem jeziku. Vsi oddani paketi bodo brezplačno prevedeni in objavljeni na pristajalnih straneh digitalne kampanje v 6 tujih jezikih: angleškem, nemškem, italijanskem, francoskem, španskem in ruskem jeziku.   

Celoten poziv je na voljo v dokumentu:

Javni poziv za oddajo ponudb za promocijo turističnih paketov STG.  

 

Navodila za ponudnike za registracijo in oddajo paketov so na voljo tu:  

Navodila za registracijo in vnos paketne ponudbe.   

 

Za dodatne informacije v zvezi z oddajo ponudb smo vam na voljo na tel. št.: 01 5898 538 ali na elektronskem naslovu: .   

 

Prijazen pozdrav,  

Slovenska turistična organizacija