Brezplačno promovirajte svoje turistične pakete na domačem trgu

20.05.2020 | Novice

Spoštovani ponudniki turističnih storitev in agencije!

Obveščamo vas, da je Slovenska turistična organizacija, 8. 5. 2020 objavila javni poziv za oddajo ponudb za promocijo turističnih paketov slovenskega turističnega gospodarstva na domačem trgu, z namenom promocije in neposredne prodaje slovenske turistične ponudbe na domačem trgu.

Oddane ponudbe bodo vključene v vseslovensko komunikacijsko kampanjo, ki se pričenja v naslednjem tednu in bo trajala predvidoma do marca 2021. Ta bo potekala v sodelovanju z gospodarstvom, destinacijami, vplivnimi posamezniki, mediji in drugimi institucijami z namenom spodbujanja prebivalcev Slovenije, da dopustujejo doma in raziskujejo Slovenijo ter delijo svoja doživetja. S kampanjo si želimo povečati število prihodov in prenočitev domačih turistov ter povečati potrošnjo domačih turistov.

Paketi skladno s komunikacijsko strategijo ne ponujajo zgolj bivanja, temveč izkušnjo, doživetje. Vsekakor so nekaj več kot zgolj standardna paketna ponudba. Oblikovani so z mislijo na jasno ciljno skupino (Active, Lifestyle, Well-being), z jasno izraženo nosilno temo. Vključujejo premišljen nabor majhnih pozornosti in doživljajskih elementov.

Turistične pakete je možno oddati skozi celotno trajanje kampanje, in sicer za sledeče sklope:

Pakete bomo glede na nosilno temo razvrstili na pristajalne strani kampanje Lifestyle (kulinarične ponudbe, ponudbe mest, kulture in festivalov, družinske počitnice z izraženo nosilno temo lifestyle), Active (aktivne počitnice, družinske počitnice z izraženo nosilno temo active) in Wellbeing (wellness ponudbe, družinske počitnice in z izraženo nosilno temo wellbeing).

Oddaja ponudb preko spletne aplikacije na www.slovenia.info/oddajpaket je za ponudnike brezplačna. Ponudnik mora zagotoviti oddajo lektoriranih vsebin v slovenskem jeziku. 

Celoten poziv je na voljo na povezavi: https://www.slovenia.info/sl/poslovne-strani/razpisi-sto/javni-pozivi

Navodila za ponudnike za registracijo in oddajo paketov so na voljo tu: Navodila za registracijo in vnos paketne ponudbe.

Za dodatne informacije v zvezi z oddajo ponudb smo vam na voljo na tel. št.: 01 5898 574 ali na elektronskem naslovu: .

S prijaznimi pozdravi,

Slovenska turistična organizacija