The Slovenia vabi na brezplačni webinar za gostince

30.03.2020 | Novice

The Slovenia vabi na brezplačni WEBINAR: Kako izkoristiti prve ukrepe vlade? Izzivi in priložnosti v gostinstvu.

Pozdravljeni!

Trenutna situacija je za marsikoga med nami svet postavila na glavo. Svet kot ga poznamo, nikoli več ne bo isti. Spremembe bodo vidne ne le na družbenem temveč tudi na osebnostnem področju. Spremenile se bodo naše nakupne navade, način dela in komuniciranja, delovna okolja se bodo prestrukturirala in iskala nove priložnosti, ki jih ponuja nova svetovna ureditev.

Področje gostinstva pa je v času epidemije utrpelo še posebej hude in izrazite posledice. Ukrepa omejitve gibanja in prepoved delovanja vseh gostinskih obratov, ki je bila sprejeta z namenom omejitve širjenja virusa COVID-19, za ta podjetja, kljub njeni nujnosti, v veliki meri predstavljata praktično popolen izpad prihodkov.

Kako bo vlada pomagala tovrstnim podjetjem? Kje lahko poiščejo pomoč in odgovore? Kje so nove priložnosti poslovanja?

Vabimo vas, da se nam in naši sogovornici pridružite na webinarju: Kako izkoristiti prve ukrepe vlade? Izzivi in priložnosti v gostinstvu, ki se bo začel v četrtek, 2. 4. ob 17. uri.

Prijava na webinar je možna tule.

Sogovornica:

Na tovrstna vprašanja, dileme, nejasnosti nam bo poskušala odgovorit in razložiti odvetnica Nina Globočnik.

Nina Globočnik je uspešno zaključila študij prava na Pravni Fakulteti v Ljubljani. Svojo poklicno pot je začela v manjši odvetniški pisarni v Kranju, kasneje pa je več let zastopala interese delodajalcev pri pogajanjih z Vlado in sindikati kot Vodja pravne službe, najprej na Združenju delodajalcev Slovenije, kasneje pa na Gospodarski zbornici Slovenije. Sedaj že več let dela kot samostojna odvetnica.

Pogovor vodi Niko Slavnić, CEO podjetja IQBATOR.

Kaj vse bomo izvedeli?

Vabljeni, da tudi vi prispevate svoja vprašanja.

Prijave na webinar so brezplačne. Po potrditvi prijave boste preko elektronske pošte prejeli navodila za ogled webinarja.

Pri The Slovenia verjamemo, da je v času krize kot jo doživljamo sedaj, potrebno stopiti skupaj. Le tako lahko kot skupnost naredimo nekaj več - ne le zase, temveč tudi za druge. In delitev znanja je nekaj, v čemer smo dobri in za kar verjamemo, da bo vsem nam pomagalo pri soočenju s spremembami in se nam pomagalo pripraviti na obdobje, ko bo kriza za nami.

S tem namenom pri The Slovenia začenjamo s serijo webinarjev, izobraževanj, s katerimi želimo vsem nam pomagati v trenutni situaciji.

Veselimo se srečanja z vami in vas lepo pozdravljamo,

The Slovenia