Vabilo na predstavitev kolektivne blagovne znamke Bled Local selection in podelitev certifikatov

15.01.2020 | Sporočila za javnost

Bled zna in zmore, na Bledu rastejo ideje in se rojevajo izdelki, na katere smo že danes lahko ponosni. Kolektivna blagovna znamka Blejski lokalni izbor je dokaz, da inovativnost, podjetnost in smisel za zgodbe še živijo v naših krajih!

Zgodbe smo iskali med ljudmi, ki srčno ljubijo Bled, izdelke med tistimi, ki cenijo izkušnje in znanje preteklih rodov, hrano med onimi, ki poznajo moč zemlje, na kateri so zrasli. In našli smo vedno iste ljudi, ki vse to nosijo v sebi in znajo ponosno povedati, da so dediči kraja, ki je slovenska podoba raja.
Blejski lokalni izbor je vse, kar že od nekdaj biva in raste na Bledu z okolico, v ljudeh s tega konca, v zemlji, v vodi, v zraku. Kar smo dobili od naših prednikov, smo sprejeli s hvaležnostjo in temu daru dodajamo svoje ideje in zamisli, ki so odraz časa, v katerem živimo. Preteklost se je v znamki Blejski lokalni izbor srečala s prihodnostjo. Ponosni smo, da kakovost, avtentičnost in inovativnost združeno v našo skupno znamko, lahko ponudimo nam samim in svetu.
 
Vabimo vas, da jih skupaj spoznamo! Poseben dogodek ob koncu prvega dela izbora bo v petek, 31. januarja, ob 11. uri v Infocentru Triglavska roža, Ljubljanska cesta 27, Bled. Predstavili bomo sodelujoče in njihove izdelke, samo blagovno znamko in pot, ki smo jo do res spodbudnih rezultatov prehodili skupaj!

Na dogodku bomo podelili certifikate in preizkusili izdelke!
 
Turizem Bled
 
Direktor: Tomaž Rogelj
 
Vodja projekta: Maja Pančur