Javni poziv za vključitev v booking center za pot Juliana Trail

13.09.2019 | Novice

Spoštovani ponudniki,

Z mesecem oktobrom odpiramo novo daljinsko pot Juliana Trail, ki bo potekala tudi mimo oz. v bližini vaše nastanitve. Ker se je Alpe-Adria-Trail izkazala za en zelo dober projekt, smo na podoben način uredili tudi pot okoli Julijskih Alp oz. Triglavskega narodnega parka: pot je razdeljena na posamezne etape in gost vsak dan lahko prehodi eno. Na koncu dneva ima gost urejeno rezervacijo v enem izmed prenočišč na koncu etape.

Iščemo zainteresirane ponudnike turističnih nastanitev, ki bi se nam pridružili pri oblikovanju ponudbe za prodajo paketov Juliana Trail. Prednost bodo imeli ponudniki, ki nudijo tudi storitev zajtrka in/ali večerje. Če teh storitev ne nudite, nam sporočite, kje je najbližja možnost zajtrka in večerje.

Konci oz. začetki etap, ki so postavljeni na Juliana Trail, kjer iščemo zainteresirane ponudnike nastanitev: Kranjska Gora, Mojstrana, Jesenice, Begunje, Bled, Goreljek (Pokljuka), Stara Fužina, Bohinjska Bistrica, Podbrdo, Hudajužna-Grahovo ob Bači, Most na Soči, Tolmin, Kobarid, Čezsoča-Bovec, Log pod Mangartom, Trbiž. Pot lahko ogledate na https://www.outdooractive.com/en/search/?q=juliana+trail. Do konca oktobra bosta pripravljena še aplikacija in vodnik v angleščini in slovenščini.

Če se odločite za sodelovanje, se bomo dogovorili za ceno ponujenih storitev, te pa bomo vključili v pakete za goste. Pakete, ki bodo vključevali vašo ponudbo, bomo uredili in prodajali preko uradnega booking centra, s centrom v Tolminu.

Pišite nam na mail: maja.ivancic@dolina-soce.si in v vednost vida.kovacic@bohinj.si ali pokličite na 05 30 29 643 ali 04 574 75 90.

 

Julina Trail_letak_SLO.pdf

 

sl-juliana-trail (1).pdf