Avtobusni izleti v okolici Bleda

Obišči in razišči avtobus© Neža Vovk

Julija in avgusta vas šest dni v tednu vabimo na raziskovanje zanimivosti v okolici Bleda v družbi lokalnega vodnika. Izleti z avtobusom so brezplačni za imetnike kartice Julijske Alpe: Bled in Julijske Alpe: Radovljica. 

Z Bleda vas popeljemo na odkrivanje kulturnih, naravnih in zgodovinskih zanimivosti v okoliških krajih.

Obišči in razišči brošura >

Večina izletov se prične na Bledu, turistični avtobus pa goste pobere tudi v vseh večjih kampih ter na izbranih avtobusnih postajah v Lescah in Radovljici. Od ponedeljka do sobote, vsak dan dopoldan, lahko na ta način spoznate enega od zanimivih krajev ali naravnih znamenitosti v bližini Bleda: Radovljico, Begunje, Kropo, Tržič, Jesenice, en dan v tednu pa lahko z lokalnim vodnikom odkrivate Bled. Popeljemo vas tudi po tematskih poteh in na ogled zanimivosti, ki jih sami le stežka odkrivate, prav za vas pa so v krajih omogočena tudi posebna doživetja.

hop-on-zemljevid

Cena?

Cena poldnevnega izleta: 25 € na osebo, brezplačno za otroke do 10 let. Cena vključuje prevoz z avtobusom, vodenje na avtobusu ter po znamenitostih v programu, organizacijo izleta, DDV. V ceno niso vključene vstopnine v muzeje, razen tam, kjer je to posebej navedeno.

Nakup vozovnice je možen:

Izleti so brezplačni za imetnike kartic ugodnosti Julijske Alpe: Bled in Julijske Alpe: Radovljica. Kartico gosta Bleda prejmejo brezplačno vsi, ki tri noči bivajo v partnerskih nastavitvah občine Bled. Kartico gosta Radovljice prejmejo brezplačno vsi, ki minimalno dve noči bivajo v partnerskih nastanitvah v občinah Radovljica, Jesenice in Tržič. Kartico prejmete pri vašem ponudniku nastanitve. 

 

Kam?

Ponedeljek: Edinstvena Dovžanova soteska in mesto Tržič

Torek: Kovaški kraji pod Jelovico

Sreda: Slovenski biser Bled

Četrtek: Od jeseniških fužin do zelenega Vintgarja

Petek: Podljubeljska dolina z rudnikom in taboriščem

Sobota: Zgodbe dveh gradov: Grad Kamen in Altgutenberg

obisci-in-razisci-zemljevid-2022-nov