Javni poziv za vključitev v booking center za pot Juliana Trail

13. 9. 2019

Spoštovani ponudniki,

Z mesecem oktobrom odpiramo novo daljinsko pot Juliana Trail, ki bo potekala tudi mimo oz. v bližini vaše nastanitve. Ker se je Alpe-Adria-Trail izkazala za en zelo dober projekt, smo na podoben način uredili tudi pot okoli Julijskih Alp oz. Triglavskega narodnega parka: pot je razdeljena na posamezne etape in gost vsak dan lahko prehodi eno. Na koncu dneva ima gost urejeno rezervacijo v enem izmed prenočišč na koncu etape.

Iščemo zainteresirane ponudnike turističnih nastanitev, ki bi se nam pridružili pri oblikovanju ponudbe za prodajo paketov Juliana Trail. Prednost bodo imeli ponudniki, ki nudijo tudi storitev zajtrka in/ali večerje. Če teh storitev ne nudite, nam sporočite, kje je najbližja možnost zajtrka in večerje.

Konci oz. začetki etap, ki so postavljeni na Juliana Trail, kjer iščemo zainteresirane ponudnike nastanitev: Kranjska Gora, Mojstrana, Jesenice, Begunje, Bled, Goreljek (Pokljuka), Stara Fužina, Bohinjska Bistrica, Podbrdo, Hudajužna-Grahovo ob Bači, Most na Soči, Tolmin, Kobarid, Čezsoča-Bovec, Log pod Mangartom, Trbiž. Pot lahko ogledate  na https://www.outdooractive.com/en/search/?q=juliana+trail. Do konca oktobra bosta pripravljena še aplikacija in vodnik v angleščini in slovenščini.

Če se odločite za sodelovanje, se bomo dogovorili za ceno ponujenih storitev, te pa bomo vključili v pakete za goste. Pakete, ki bodo vključevali vašo ponudbo, bomo uredili in prodajali preko uradnega booking centra, s centrom v Tolminu.

Pišite nam na mail: maja.ivancic@dolina-soce.si in v vednost vida.kovacic@bohinj.si ali pokličite na 05 30 29 643 ali 04 574 75 90.

Prijava na e-novice

Bled MyWay vam omogoča, da na enem mestu zberete, pregledate in rezervirate vse aktivnosti pri ponudnikih.
Oblikujte si svoj oddih na Bledu po svoje.

Dodajanje aktivnosti

Vsebine se med brskanjem po spletni strani dodajajo same ali pa jih s klikom dodajte sami.

Izberite aktivnost

S klikom na X odstranite tiste aktivnosti, ki vas ne zanimajo.

Preverite ponudbo

S klikom na gumb boste lahko na enem mestu izbrali ponudnika željene aktivnosti in jo rezervirali.