Vabilo na promocijsko vožnjo avtobusa Hop-On Hop-Off Tržič, 16.4.2019

Bled - Tržič, 2. 4. 2019

Spoštovani!

V Tržič se po uspešno izvedeni lanski sezoni tudi v letošnjem letu vrača turistični avtobus Hop-on Hop-off. Avtobus bo vaše goste v Tržič, v družbi izkušenih turističnih vodnikov, pripeljal vsak petek v juliju in avgustu.

Vljudno vas vabimo, da se nam v spremstvu turistične vodnice Neže Vovk, pridružite na promocijski vožnji avtobusa Hop-On Hop-Off Tržič. Zapeljali vas bomo skozi Dovžanovo sotesko, slikovito dolino z izjemnim geološkim bogastvom. Sprehodili se bomo po starem mestnem jedru Tržiča  ter vas v Tržiškem muzeju spomnili, na nekoč izjemno močno razvite obrti, ki so dajale kruh številnim Tržičanom. Posebno zanimiv je prikaz čevljarstva in obuvanja, izdelave usnja, slavnih tržiških višnjevih nogavic, izdelave modrotiskanega blaga in prikaz smučarske tradicije. Promocijsko vožnjo bomo zaključili z  malico v restavraciji Firbc'okn.

Promocijska vožnja avtobusa Hop-On Hop-Off Tržič bo v torek, 16. aprila 2019. Odhod avtobusa ob 9.00 izpred hotela Golf (depandansa Savica), s postankom na AP Lesce ob 9.10 ter AP Radovljica ob9.15. Povratek na Bled je predviden okoli 13.30 ure.

Priporočljiva je športna oz. pohodniška obutev.

Prosimo za potrditev udeležbe do srede, 10. aprila  2019 na e-mail naslov : katja.rekelj@trzic.sioz. po telefonu na številko 04 59 71 531.

Prijava na e-novice

Bled MyWay vam omogoča, da na enem mestu zberete, pregledate in rezervirate vse aktivnosti pri ponudnikih.
Oblikujte si svoj oddih na Bledu po svoje.

Dodajanje aktivnosti

Vsebine se med brskanjem po spletni strani dodajajo same ali pa jih s klikom dodajte sami.

Izberite aktivnost

S klikom na X odstranite tiste aktivnosti, ki vas ne zanimajo.

Preverite ponudbo

S klikom na gumb boste lahko na enem mestu izbrali ponudnika željene aktivnosti in jo rezervirali.