STO vabi k oddaji turistične ponudbe za brezplačno promocijo v okviru digitalne kampanje 2019

Ljubljana, 1. 4. 2019
Spoštovani ponudniki turističnih storitev, 

Slovenska turistična organizacija skladno z javnim pozivom za oddajo vsebin za promocijo turističnih ponudb slovenskega turističnega gospodarstva drugič poziva k oddaji ponudb z namenom tržno-promocijskih aktivnosti slovenske turistične ponudbe v času pred glavno sezono. 

Z globalno digitalno kampanjo 2019, s katero so premierno začeli uporabljati nov komunikacijski koncept MY WAY, si želijo skupaj z vami povečati število prihodov in nočitev tujih turistov in s tem zasledovati cilj rasti prilivov iz naslova potovanj.

Z oglaševanjem so začeli 4.3.2019, na  trgih:  Nemčije, Italije, Avstrije, Velike Britanije in Irske, Francije, Rusije,  v državah Beneluks, v Švici ter na skandinavskih trgih (Finski, Danska, Švedska). Digitalno bodo komunicirali tudi na prekomorskih trgih v Združenih državah Amerike in Kanadi. Več informacij o digitalni kampanji je na voljo: https://www.slovenia.info/sl/digitalna-kampanja-2019

Turistične ponudbe za poletno obdobje je možno oddati od 22.3.2019 do vključno 16.4.2019 za sledeče sklope, ki jih bomo glede na nosilno temo razvrstili na pristajalne strani kampanje Lifestyle (kulinarične ponudbe, ponudbe mest, kulture in festivalov, družinske počitnice z izraženo nosilno temo lifestyle), Active (aktivne počitnice, družinske počitnice z izraženo nosilno temo active), Wellbeing (wellness ponudbe, družinske počitnice z izraženo nosilno temo wellbeing)

  • AKTIVNE POČITNICE,
  • DRUŽINSKE POČITNICE,
  • WELLNESS PONUDBE,
  • KULINARIČNE PONUDBE IN
  • PONUDBE MEST, KULTURE IN FESTIVALOV

Oddaja vsebin preko spletne aplikacije na www.slovenia.info/oddajpaket je za ponudnike brezplačna. Ponudnik mora zagotoviti lektorirano oddajo vsebin v slovenskem jeziku. Vsi  oddani paketi bodo brezplačno prevedeni in objavljeni na pristajalnih straneh digitalne kampanje v 6 tujih jezikih: angleškem, nemškem, italijanskem, francoskem, španskem in ruskem jeziku.

Celoten poziv je na voljo v dokumentu: Javni poziv za oddajo ponudb za promocijo turističnih paketov STG.

Navodila za ponudnike za registracijo in oddajo vsebin so na voljo tu: Navodila za registracijo in vnos.

Za dodatne informacije v zvezi z oddajo vsebin so vam na voljo na tel. št.: 01 5898 538 ali na elektronskem naslovu: eposlovanje@slovenia.info.


Prijava na e-novice

Bled MyWay vam omogoča, da na enem mestu zberete, pregledate in rezervirate vse aktivnosti pri ponudnikih.
Oblikujte si svoj oddih na Bledu po svoje.

Dodajanje aktivnosti

Vsebine se med brskanjem po spletni strani dodajajo same ali pa jih s klikom dodajte sami.

Izberite aktivnost

S klikom na X odstranite tiste aktivnosti, ki vas ne zanimajo.

Preverite ponudbo

S klikom na gumb boste lahko na enem mestu izbrali ponudnika željene aktivnosti in jo rezervirali.