Silvester in novo leto na Bledu

Bled, 18. 12. 2018

Na Bledu bomo v novo leto skočili kar dvakrat, najprej že ob 15. uri, ko bodo na praznični Jezerski promenadi silvestrovali otroci. Na tradicionalnem silvestrovanju za otroke se nam bodo letos pridružili: Jan iz "Super kril", pujsa Pepa, pevka Alenka Kolman, pevec in animator Mali BU, Janja in Jan ter Dedek Mraz z darili za vse otroke. 

Potem pa ob 22. uri sledi še silvestrovanje za vse, prav tako na Jezerski promenadi. V novo leto bomo zaplesali skupaj z ansamblom S.O.S. kvintet, ob polnoči pa se nam bo na odru pridružil blejski župan Janez Fajfar in odšteval zadnje sekunde starega.

Blejsko nebo bo letos ostalo čisto, saj silvestrskega ognjemeta ne bo, bomo pa poskrbeli za posebno svetlobno kuliso, ki bo jezersko skledo osvetljevala že od 20. ure naprej, svoj vrhunec pa dosegla prav na prehodu iz starega v novo leto.

Novoletno popoldne na Jezerski promenadi pa tradicionalno prinaša koncert Prifarskih muzikantov, ki se bo začel ob 17. uri.

Na Bledu bomo silvestrovali domačini in okoličani, pridružili pa se nam bodo tudi gostje, ki praznike preživljajo v blejskih hotelih. Ti so zelo dobro zasedeni, gostje pa so mavrica ljudi iz različnih držav – tradicionalno iz Nemčije, Italije, Velike Britanije, Hrvaške in Srbije, pa tudi z Madžarske, ZDA, azijskih držav ...

Prijava na e-novice

Bled MyWay vam omogoča, da na enem mestu zberete, pregledate in rezervirate vse aktivnosti pri ponudnikih.
Oblikujte si svoj oddih na Bledu po svoje.

Dodajanje aktivnosti

Vsebine se med brskanjem po spletni strani dodajajo same ali pa jih s klikom dodajte sami.

Izberite aktivnost

S klikom na X odstranite tiste aktivnosti, ki vas ne zanimajo.

Preverite ponudbo

S klikom na gumb boste lahko na enem mestu izbrali ponudnika željene aktivnosti in jo rezervirali.