Obvestilo o zapori ceste od 18.7. do 6.8.2018

Bled, 17. 7. 2018

O B V E S T I L O    O    Z A P O R I

Spoštovani!

Obveščamo vas, da bo zaradi prireditve Blejski dnevi, ki bodo potekali od 20. do 22. julija 2018, moten dovoz, saj bo del Veslaške promenade in Ceste svobode od Hotela Jelovica do križišča z Ljubljansko cesto zaprt, od srede, 18.7. od 6.00 ure do ponedeljka, 23.7. do 12.00 ure.

Del Ceste svobode od Festivalne dvorane do Hotela Park pa bo zaradi Festivala Okarina zaprt od 23.7. do 6.8. do 12:00.

Dostop bo potekal po naslednjem razporedu:

-         v sredo, 18.7. in v četrtek, 19.7. na prireditvenem prostoru (Jezerska promenada pri Festivalni dvorani ter Veslaška promenada do ceste Pod Skalco) ne bo mogoče parkiranje, saj bodo potekale priprave na prireditev. Dostop bo možen, vendar z občasnimi omejitvami;

-         v ponedeljek, 23.7. bo dostop možen z določenimi omejitvami zaradi pospravljanja prizorišča;

-         ostale dneve (petek, 20.7., sobota, 21.7. in nedelja, 22.7.) pa bo po 9.00 popolna zapora cest na prireditvenem prostoru (Cesta svobode od križišča z Ljubljansko cesto do Hotela Jelovica in Veslaška promenada od križišča s Cesto svobode do ceste Pod Skalco) .

-         možen je dostop stanovalcev in zaposlenih na zaprtem območju do lastnih parkirnih mest, ob prvem prehodu boste dobili akreditacijo na zapori pri Hotelu Jelovica ali pa jo prevzamete na info stojnici na prireditvenem prostoru (prva stojnica pod Festivalno dvoran). Izkažete se z osebno izkaznico ali s seznamom zaposlenih, podpisanim in žigosanim s strani podjetja, ki ima sedež na zaprtem delu.

-         Dostop z osebnimi vozili za Vilo Prešeren in cesto Pod Skalco je možen z akreditacijo preko makadam poti pod Hotelom Jelovica (osebna izkaznica, seznam zaposlenih – glej zgornjo alinejo). Dostop z ostalimi vozili ni možen po 09:00.

-         Dostop za dostavo na Cesto svobode št. 10 in 15 pa je možen z Ljubljanske ceste, vendar le do 10:00 zjutraj, po tem terminu je po obstoječem režimu možen dostop samo do bankomata.

-         V terminu 23.7. – 6.8. bo dostava ves čas možna preko Ljubljanske ceste.  

Prosimo, da upoštevate navodila rediteljev in varnostnikov.

Za sodelovanje se vam najlepše zahvaljujemo,

Turizem Bled                                                                                               Bled, 16.7.2018

Prijava na e-novice

Bled MyWay vam omogoča, da na enem mestu zberete, pregledate in rezervirate vse aktivnosti pri ponudnikih.
Oblikujte si svoj oddih na Bledu po svoje.

Dodajanje aktivnosti

Vsebine se med brskanjem po spletni strani dodajajo same ali pa jih s klikom dodajte sami.

Izberite aktivnost

S klikom na X odstranite tiste aktivnosti, ki vas ne zanimajo.

Preverite ponudbo

S klikom na gumb boste lahko na enem mestu izbrali ponudnika željene aktivnosti in jo rezervirali.