Na Bledu prvi glamping s šestimi zvezdicami

Garden Village Bled, 11. 7. 2018
Garden Village Bled je prvi glamping, ki si je prislužil šest zvezdic od sedmih možnih. Šesto zvezdico je podelilo podjetje World of Glamping, kjer so tudi razvili sistem ocenjevanja. Maja Dimnik iz podjetja pravi, da si je Garden Village šesto zvezdico prislužil s svojo zavezanostjo trajnostnemu turizmu, unikatnimi rešitvami, vpetostjo v lokalno okolje. Ni zanemarljivo, da je Garden Village postal navdih tudi za druge glampinge po svetu. Kako tudi ne – hiške na drevesih, potok, ki teče skozi restavracijo, samočistilni ribnik, ki je hkrati tudi požarni bazen, živa trava na mizah, sadno drevje, s katerega si gostje lahko postrežejo in še in še. Idej jim ne manjka, moči za njihovo uresničitev pa tudi ne. 

Ob vsem naštetem se Garden Village izjemno dobro vklaplja v zeleno zgodbo slovenskega turizma, kar sta potrdili tudi direktorica Slovenske turistične organizacije Maja Pak in državna sekretarka na ministrstvu za gospodarstvo, Eva Štravs Podlogar. Slovenija je zaradi svojega eko turizma namreč prva zelena dežela sveta, Bled pa je, kot je povedal župan Janez Fajfar, lahko ponosen, da se prav tu pišejo najlepše in najuspešnejše zelene zgodbe v Sloveniji. 

Direktorica Eva Kelih pravi, da so najboljša promocija njihovi gostje, ki ob prvem obisku glampinga navadno ostanejo brez besed, vodja resorta Bogdan Capuder pa je poudaril, da ni res, da je težko dobiti dober kader za delo v turizmu. Kot pravi, so za delo v turizmu zelo pomembni dobri sodelavci, ki pa morajo biti za svoje delo tudi motivirani, kar pomeni, da mora delodajalec tudi malce bolj na široko odpreti denarnico. Iskrene čestitke!

Prijava na e-novice

Bled MyWay vam omogoča, da na enem mestu zberete, pregledate in rezervirate vse aktivnosti pri ponudnikih.
Oblikujte si svoj oddih na Bledu po svoje.

Dodajanje aktivnosti

Vsebine se med brskanjem po spletni strani dodajajo same ali pa jih s klikom dodajte sami.

Izberite aktivnost

S klikom na X odstranite tiste aktivnosti, ki vas ne zanimajo.

Preverite ponudbo

S klikom na gumb boste lahko na enem mestu izbrali ponudnika željene aktivnosti in jo rezervirali.