Dodatni javni prevoz na Bledu

Bled, 27. 6. 2018

Destinacija Bled se ponaša s certifikatom Slovenia Green Gold, torej zlatim znakom Zelene sheme slovenskega turizma, kar seveda prinaša predvsem odgovornost.

V letošnjem poletju bo na celotni destinaciji Bled poleg rednih avtobusnih linij na voljo še dodatni javni prevoz. V soboto, 30. junija, svojo pot začenja tako imenovani shuttle bus, ki bo uporabnike - ne glede ali so to domačini ali blejski gostje, za en evrov peljal na relaciji Ribno-Blejski grad-soteska Vintgar –Zatrnik in nazaj. Avtobus bo vozil do 16. septembra, začne zjutraj ob 8h in 5 minut pred Infocentrom Triglavska roža, zadnji odhod z Zatrnika pa bo ob 22. uri. Od 16. do konca septembra bo vozil 4-krat na dan, a le do Vintgarja (ne več do Zatrnika).

Druga možnost je avtobus Hop on hop off, ki povezuje Zgornjo Gorenjsko med seboj.  Avtobus bo vozil od 1. julija do 31. avgusta, enodnevna vozovnica pa stane 8 evrov, na vožnji pa bo prisoten tudi lokalni turistični vodnik.

Ob torkih bo vozil na krožni poti Bled – Radovljica – Kropa. Prvi odhod z Bleda bo ob 9h30, zadnji iz Krope pa ob 17.25.

Ob sredah bo avtobus vozil na krožni poti Bled-Zabreznica-Begunje-Radovljica-Kamp Šobec – Bled. Prvi odhod z Bleda je ob 9h30, zadnji odhod iz Radovljice ob 18h30.

Četrtki so namenjeni vasem pod Stolom. Avtobus bo vozil na relaciji Bled –Vrba-Žirovnica-Begunje-Brezje-Radovljica-camp Šobec - Bled. Prvi odhod avtobusa z Bleda je ob 9h30, zadnji z Brezij ob 19h45.

Petki so namenjeni obisku Tržiča. Avtobus bo vozil na relaciji Bled-Radovljica-Begunje-Tržič-Radovljica-camp Špbec-Bled. Prvi avtobus z Bleda odpelje ob 9h30, zadnji iz Tržiča ob 19h.

Prijava na e-novice

Bled MyWay vam omogoča, da na enem mestu zberete, pregledate in rezervirate vse aktivnosti pri ponudnikih.
Oblikujte si svoj oddih na Bledu po svoje.

Dodajanje aktivnosti

Vsebine se med brskanjem po spletni strani dodajajo same ali pa jih s klikom dodajte sami.

Izberite aktivnost

S klikom na X odstranite tiste aktivnosti, ki vas ne zanimajo.

Preverite ponudbo

S klikom na gumb boste lahko na enem mestu izbrali ponudnika željene aktivnosti in jo rezervirali.