Vabljeni na mednarodno konferenco o požarni varnosti v hotelih in drugih turističnih nastanitvenih objektih

Grand hotel Toplice, Bled, 22. 3. 2016
Vabimo Vas na dvodnevno mednarodno konferenco o požarni varnosti v hotelih in drugih turističnih nastanitvenih objektih Fire Safe Accommodation, ki bo potekala 31. marca in 1. aprila 2016 v Grand hotelu Toplice na Bledu.

Največja mednarodna konferenca o požarni varnosti v Evropi v hotelih in drugih nastanitvenih objektih je namenjena lastnikom vaših lokalnih turistično nastanitvenih objektov.

Prijave zbirajo do zapolnitve mest oziroma do najkasneje 25. 3. 2016.
 
Pripravili so pester in zanimiv program ter prvovrstne predavatelje, ki bodo predstavili zahteve in smernice za požarno varno ureditev nastanitvenih turističnih objektov, ki veljajo v Evropi. Na poljuden, strokovno podkovan način želimo udeležencem predstaviti ustrezne rešitve pri vzdrževanju in prenovah nastanitvenih turističnih in gostinskih objektov z namenom ohranjanja oziroma izboljšanja požarne varnosti; tudi za primere stavb kulturne dediščine, ki služijo nastanitvi turistov in popotnikov ter s posluhom za potrebe in varnost invalidov.

Prepričani so v konkurenčno prednost ponudnikov, ki skrbijo za varnost svojih gostov in menijo, da je treba to konkurenčno prednost vzdrževati, nadgrajevati, poudarjati. Ustrezno urejena in vzdrževana stavba omogoča varno rabo za zaposlene in goste, v primeru požara ali druge nezgode pa so tako stroški sanacije manjši, prenova pa hitrejša.

Predstavili bodo primer zahtev tujih turističnih agencij in združenj, ki zahtevajo od svojih ponudnikov urejeno požarno zaščito tistih objektov, ki jih vključujejo v svojo agencijsko ponudbo na tujih trgih. KOTIZACIJA za udeležence s področja turizma znaša s tem vabilom 225 EUR + DDV. Registracija po tej ceni je možna samo preko spletnega obrazca na naslovu www.safe-accommodation.eu/registracija-turisticni-ponudniki V ceno kotizacije je vključena prehrana, kosili in večerja ter potrdilo o udeležbi. Vsi udeleženci bodo ob zaključku konference prejeli tudi posebno darilo na temo požarne varnosti, ki vam lahko reši življenje ;-) .

Za nastanitev v času konference so vam pripravili posebno ugodne pakete nočitev v treh hotelih (Grand Hotel TopliceHotel Park in Hotel Savica) po posebno ugodnih cenah, ki veljajo samo za udeležence konference. Z dodatnimi vprašanji se lahko obrnete na Matejo Gris na telefon 051 378 109 ali na info@szpv.si.

Vabimo Vas k udeležbi in Vas lepo pozdravljajo!

Prijava na e-novice

Bled MyWay vam omogoča, da na enem mestu zberete, pregledate in rezervirate vse aktivnosti pri ponudnikih.
Oblikujte si svoj oddih na Bledu po svoje.

Dodajanje aktivnosti

Vsebine se med brskanjem po spletni strani dodajajo same ali pa jih s klikom dodajte sami.

Izberite aktivnost

S klikom na X odstranite tiste aktivnosti, ki vas ne zanimajo.

Preverite ponudbo

S klikom na gumb boste lahko na enem mestu izbrali ponudnika željene aktivnosti in jo rezervirali.