Na Bledu po potekal Kongres Evropske atletske zveze

Bled, 24. 3. 2015
Od 9. do 12. aprila 2015 bo na Bledu in Brdu potekal volilni kongres Evropske atletske zveze (EA). Letošnjemu kongresu daje posebno vrednost dejstvo, da bo na kongresu po 16 letih izvoljeno novo vodstvo najvišje evropske atletske organizacije, vključno z novim Svetom EA in predsednikom.

V okviru dogodka, ki bo osrednji mednarodni športni kongres v slovenskem prostoru v letu 2015, bodo poleg volilnega kongresa potekale številne družabne in poslovne dejavnosti. Udeležbo so že potrdili najvišji predstavniki več kot 50 nacionalnih atletskih zvez in skupaj več kot 250 najvidnejših predstavnikov evropske in svetovne atletike. Med drugim se bodo dogodka udeležili najpomembnejši odločevalci v kraljici športa, med njimi na primer Lamine Diack, predsednik IAAF, gospod Hansjörg Wirz, predsednik EA, ter številne športne legende, ki so danes dejavne v pomembnih športnih organizacijah, kot so Sergej Bubka, podpredsednik IAAF, Lord Sebastian Coe, podpredsednik IAAF in Gabriela Szabo.
   
Kongres bo gotovo pomemben doprinos k mednarodni prepoznavnosti in promociji Bleda, ki ga bomo uglednim obiskovalcem predstavili v njegovi najlepši luči.


Prijava na e-novice

Bled MyWay vam omogoča, da na enem mestu zberete, pregledate in rezervirate vse aktivnosti pri ponudnikih.
Oblikujte si svoj oddih na Bledu po svoje.

Dodajanje aktivnosti

Vsebine se med brskanjem po spletni strani dodajajo same ali pa jih s klikom dodajte sami.

Izberite aktivnost

S klikom na X odstranite tiste aktivnosti, ki vas ne zanimajo.

Preverite ponudbo

S klikom na gumb boste lahko na enem mestu izbrali ponudnika željene aktivnosti in jo rezervirali.