Blejski dnevi 2014 minili v lepem sončnem vremenu

Bled, 21. 7. 2014
Letošnji Blejski dnevi, ki so potekali med 18. in 20. julijem na Blejski promenadi in v Zdraviliškem parku so po večih letih minili v čudovitem sončnem vremenu. Po oceni organizatorja je v treh dneh prireditev obiskalo 20. do 25.000 obiskovalcev, ki so bili s programom in vzdušjem zadovoljni.

Vse dni so obiskovalci lahko obiskali sejem domače in umetnostne obrti, na katerem se je predstavilo 40 obrtnikov in umetnikov in kulinarično ponudbo, kjer so se v letošnjem letu premierno predstavili tudi blejski gostinci pod znamko Okusi Bleda. Na njihovi stojnici je bilo moč za 2 EUR dobiti številne blejsko obarvane jedi, med drugim tudi originalno blejsko kremšnito.

Petkov večer je prisotne zabavala skupina Kingston, ki je po laserski projekciji na grajsko skalo oder za nekaj minut predala Maji Keuc.

Nuša Derenda in nagrajenci festivala Blejski zlati mikrofon so prepevali v soboto zvečer, ko je gladina Blejskega jezera ponovno zažarela v lučkah, nad njimi pa se je za nekaj minut razsvetlilo tudi nebo.

Nedelja je minila v znamenju 2. poletnega srečanja harmonikark in harmonikarjev ob Blejskem jezeru, program pa se je zaključil z napevi ansambla Slovenski pozdravi.

Prijava na e-novice

Bled MyWay vam omogoča, da na enem mestu zberete, pregledate in rezervirate vse aktivnosti pri ponudnikih.
Oblikujte si svoj oddih na Bledu po svoje.

Dodajanje aktivnosti

Vsebine se med brskanjem po spletni strani dodajajo same ali pa jih s klikom dodajte sami.

Izberite aktivnost

S klikom na X odstranite tiste aktivnosti, ki vas ne zanimajo.

Preverite ponudbo

S klikom na gumb boste lahko na enem mestu izbrali ponudnika željene aktivnosti in jo rezervirali.