Nov promocijski video Bleda

Bled, 13. 11. 2013
Nova pridobitev Bleda je celoletni turistični promocijski video o Bledu. Izdelala ga je skupina mladih fantov z Bleda in okolice, ki se predstavljajo pod skupnimi imenom Vizualist: Rožle Bregar, Gašper Kocjančič, Tadej Gorzeti, Aljaž Lukan, Miha Avguštin in Žiga Čikič. 

Na Turizmu Bled smo se odločili, da naročimo nov  promocijski film. Želeli smo nov, svež pristop k turistični ponudbi in podobi Bleda, zato smo se odločili za sodelovanje z mlado in profesionalno ekipo, združeno v skupino Vizualist.
 
Ekipa mladih, ambicioznih ustvarjalcev avdio-video produkcije, z odličnim smislom za detajle ter občutkom za prikazovanje sicer »vsakdanjih« slik, ki skozi njihovo delo dobijo težo, nam je postregla z izdelkom, s katerim smo zelo zadovoljni. Skupina Vizualist deluje že od leta 2008. Člane povezuje želja po prikazovanju gibljivih slik, obogatenih z zvokom na drugačen, svojevrsten način, kar jim vsekakor dobro uspeva. Njihova dela so privlačna, celovita in unikatna. Sami pravijo: »Radi smo drugačni, zato so drugačni tudi naši izdelki«.
 
Blejski film prikazuje naravne lepote Bleda in njegove okolice. Svetovljanski iskalci raznolikosti in lepote, sprostitve in inspiracije, spokojnosti in športnih izzivov bodo tu našli nešteto možnosti. Osupljiva narava, obsežna ponudba različnih športov, sproščujoča atmosfera, kulturne prireditve in zabava – vse to je naše vabilo gostom in obiskovalcem k aktivnemu odkrivanju »podobe raja«.

Film si lahko  lahko ogledate na povezavi: http://www.bled.si/si/o-bledu/video-galerija

Vabljeni k ogledu!

Prijava na e-novice

Bled MyWay vam omogoča, da na enem mestu zberete, pregledate in rezervirate vse aktivnosti pri ponudnikih.
Oblikujte si svoj oddih na Bledu po svoje.

Dodajanje aktivnosti

Vsebine se med brskanjem po spletni strani dodajajo same ali pa jih s klikom dodajte sami.

Izberite aktivnost

S klikom na X odstranite tiste aktivnosti, ki vas ne zanimajo.

Preverite ponudbo

S klikom na gumb boste lahko na enem mestu izbrali ponudnika željene aktivnosti in jo rezervirali.