Podoba raja na spletu

Bled, 11. 4. 2013
Turizem Bled je v sodelovanju s podjetjem AV studio posodobil spletni portal www.bled.si, ki eno najlepših alpskih letovišč predstavlja z novo podobo,  novimi fotografijami ter  številnimi možnostmi za aktivno preživljanje prostega časa, kulinarične užitke  ali  poslovna srečanja. Uporabniki imajo na voljo vse informacije in funkcionalnosti za enostavno pregledovanje vsebin  ali rezervacijo storitev.  Vsebin petih  jezikovnih različicah je preko 1.000 strani, od tega je 300 fotografij, ki so bile zbrane s pomočjo foto natečajev ali odkupljene od različnih slovenskih avtorjev ter iz domačih in tujih foto arhivov

Spletni portal podprt s sistemom za upravljanje z vsebinami AV SiteKit in CRM modulom, celotna vsebina pa je organizirana v e-katalogu. Spletni portal je izveden v  responsive web designu za optimalen prikaz in prijazno uporabniško izkušnjo na osebnih računalnikih, pametnih telefonih in tabličnih napravah.

Cilj novega portala je izboljšati komunikacijo Bleda na spletu ter dolgoročno povečati število obiskov tako na spletnih straneh kot na destinaciji.
Spletni portal sicer letno obišče skoraj 600.000 obiskovalcev in je eden najbolje obiskanih krajevnih turističnih portalov v Sloveniji.

Ponudnike, ki so se predstavili še na stari spletni strani vabimo, da si nov portal ogledajo ter nam sporočijo morebitne popravke, tiste, ki pa bi na novo želeli sodelovati na naših spletnih straneh pa vabimo, da nas  kontaktirajo (info@dzt.bled.si), da skupaj preučimo možnosti sodelovanja.

Prijava na e-novice

Bled MyWay vam omogoča, da na enem mestu zberete, pregledate in rezervirate vse aktivnosti pri ponudnikih.
Oblikujte si svoj oddih na Bledu po svoje.

Dodajanje aktivnosti

Vsebine se med brskanjem po spletni strani dodajajo same ali pa jih s klikom dodajte sami.

Izberite aktivnost

S klikom na X odstranite tiste aktivnosti, ki vas ne zanimajo.

Preverite ponudbo

S klikom na gumb boste lahko na enem mestu izbrali ponudnika željene aktivnosti in jo rezervirali.