Hotel Triglav

Idiličen hotel na hribu nad jezerom prepriča s svojim razgledom in eno najbolj priznanih restavracij v tem koncu Slovenije.

Hotel iz leta 1906 se nahaja nad veslaškim centrom Bled, v neposredni bližini železniške postaje in 200 metrov od Blejskega jezera. Center Bleda je oddaljen 1,5 km. Do centra je na voljo tudi brezplačen prevoz. Hotel organizira srečanja do 70 oseb, poroke, obletnice, poslovna kosila in slovenske kulinarične delavnice.

Kongresne zmogljivosti

Ime dvorane Velikost m2 Kino U-oblika -mize Razr. Sprejem
Soba za sestanke 40 30 20 20 30
Soba s kaminom 30 20 12 15 15
Restavracija 90 70 30 50 70
Piano bar 70 40 20 30 40

Konferenčna tehnika
LCD projektor, projekcijsko platno, prenosni računalnik, tabla s papirji (flip chart), brezžični internet. Možnost naročila dodatne opreme. Dvorane so klimatizirane. Možnost uporabe razstavnih površin poleg dvoran. Možnost sestankov na vrtu.

Nastanitev
Nastanitev Število sob Število postelj
Sobe 22 41

Posebnosti hotela - Vse na enem mestu.

Uživali boste v prvovrstnih slovenskih hišnih jedeh s pridihom svetovnih kuhinj, zajtrk vam bodo postregli na vrtu, sprostili se boste v bazenu s pogledom na jezero, se ogreli v finski savni in okrepili telo na fitnes pripomočkih ter pod rokami maserke, v hišni vinski kleti boste okušali raznovrstnost slovenskih vin, v sobi s kaminom užili bogastvo stila in domačnosti, ves čas boste lahko dostopni preko svetovnega spleta, po želji vam bodo organizirali prevoz do centra Bleda in drugam ter aktivnosti v okolici (jahanje na tipični gorenjski kmetiji, piknik, izlet v gore, kolesarski izlet, voden tek okrog jezera, obisk soteske Vintgar, ogled starega mestnega jedra Radovljice, izlet s pletno ali čolni na otok, obisk Blejskega gradu z ogledom tiskarne, vinske kleti, muzeja, zeliščne lekarne, delavnice slovenske kulinarike, iskanje skritega zaklada ...).

Prijava na e-novice

Bled MyWay vam omogoča, da na enem mestu zberete, pregledate in rezervirate vse aktivnosti pri ponudnikih.
Oblikujte si svoj oddih na Bledu po svoje.

Dodajanje aktivnosti

Vsebine se med brskanjem po spletni strani dodajajo same ali pa jih s klikom dodajte sami.

Izberite aktivnost

S klikom na X odstranite tiste aktivnosti, ki vas ne zanimajo.

Preverite ponudbo

S klikom na gumb boste lahko na enem mestu izbrali ponudnika željene aktivnosti in jo rezervirali.