Hotel Park

Hotel Park v samem središča Bleda očara s pogledom na jezero, grad, Julijske Alpe ter z bogato ponudbo dodatnih storitev.

Hotel Park stoji v samem središču Bleda, v neposredni bližini Blejskega jezera. Odtod očara čudovit pogled na jezero, grad, Julijske Alpe ter bogata ponudba dodatnih storitev. Je idealno središče za prirejanje kongresov, seminarjev in drugih srečanj, povezanih z zabavo in sprostitvijo v čudovitem blejskem okolju. Hotel je v letu 2008 prejel certifikat kolesarjem prijaznega hotela. Hotel Park je tudi dom Originalne blejske kremne rezine, priljubljene sladice, po kateri slovi Bled daleč naokoli. Šef kuhinje hotela Park jo je prvič naredil leta 1953 in od tedaj so jih spekli že več kot 10 milijonov. Poskusiti original je zagotovo nekaj, kar mora storiti vsak, ki obišče Bled.

Odlike
Bližina Festivalne dvorane Bled, zabavnega in prireditvenega dogajanja na Bledu, trgovin, dodatne ponudbe, pristne blejske kremne rezine.

Konferenčne zmogljivosti

Ime dvorane Velikost m2 Banket Teater Razr. Sprejem
Kosovel 69,5 40 55 30 40
Prešeren 139 80 120 60 70
Prešeren I 69,5 40 60 30 40
Prešeren II 69,5 40 60 30 40
Cankar 131,4 60 110 72 130
Sejne sobe 1,2,3,4 63 / 45 24 /

Novo konferenčno središče v srcu Bleda
Hotel Park v središču Bleda za organizacijo raznovrstnih dogodkov ponuja štiri večnamenske, med seboj povezane, konferenčne dvorane, ki sprejmejo od 60 do 120 udeležencev. Dvorani Prešeren I in II, ki sprejmeta po 70 oseb, lahko povežejo v enovit prostor in tako gostijo večje družabno ali poslovno srečanje. Organizatorjem sta na voljo tudi dve poslovni pisarni.

Dvorana Prešeren
Vse dvorane imajo dnevno svetlobo in pogled na jezero, grad in Julijske Alpe, kar pripomore k dosegi ciljev tako poslovnih, izobraževalnih, promocijskih ali drugih prireditev. Med organizatorji in slušatelji je hotel priljubljen zaradi bližine živahnega blejskega dogajanja in tudi kongresno-prireditvenega centra Festivalne dvorane.

Dvorana Cankar
Izkušeni organizatorji dogodkov v hotelu Park bodo poskrbeli za odlično izpeljano izobraževalno ali družabno srečanje.

Konferenčne sobe
Poleg novega konferenčnega središča so v hotelu Park še štiri konferenčne sobe, ki sprejmejo do 45 udeležencev.

Razstavne površine

Ime dvorane Lokacija Površina m2
Sprejemni prostor pritličje 250
Zadnji del restavracije pritličje 220

Tehnična oprema
Ozvočenje v novem konferenčnem središču, LCD projektor, prenosni računalnik, dostop do medmrežja, veliko platno, DVD, videorekorder, tabla z listi in pisali, grafoskop, TV in videoprojektor. Priskrbijo tudi drugo opremo, na primer opremo za simultano prevajanje, razstavne panoje.

Namestitev

Namestitev Število sob Število postelj
Sobe 217 400
Sobna oprema

Gostje lahko izbirajo med 217 eno-, dvo- in troposteljnimi sobami ter 10-imi apartmaji s pogledom na jezero ali park. Namestitev ugaja predvsem gostom, ki so radi v središču dogajanja turističnega kraja. Vse izmed 217 sob imajo balkon, kopalnico (prha ali kad) s sušilnikom za lase, TV s satelitskimi programi, direktni telefon in mini bar. Sobe s pogledom na jezero imajo sef in so klimatizirane.

Sprostitev in rekreacija
Za sprostitev in rekreacijo so gostom na voljo velik notranji bazen z ogrevano termalno vodo, whirlpool, savna, fitnes in masažni salon. V bližini je tudi Wellness Živa, kjer je za goste hotela Park kopanje brezplačno.

Dodatna ponudba
Aperitiv bar, Kavarna Park, Restavracija in picerija Rikli, kotiček za povezavo z medmrežjem, frizer, banka, številne trgovine.

Dogodki in prireditve
Klavirska glasba v Aperitiv baru, v poletnih mesecih plesna glasba v kavarni, občasne kulturne prireditve in družabni dogodki, animacijski programi.

Vodilo hotela
Pozitivno energijo Bleda oplemenititi s posluhom za potrebe organizatorjev srečanj.


 

Prijava na e-novice

Bled MyWay vam omogoča, da na enem mestu zberete, pregledate in rezervirate vse aktivnosti pri ponudnikih.
Oblikujte si svoj oddih na Bledu po svoje.

Dodajanje aktivnosti

Vsebine se med brskanjem po spletni strani dodajajo same ali pa jih s klikom dodajte sami.

Izberite aktivnost

S klikom na X odstranite tiste aktivnosti, ki vas ne zanimajo.

Preverite ponudbo

S klikom na gumb boste lahko na enem mestu izbrali ponudnika željene aktivnosti in jo rezervirali.