Hotel Krim

Hotel Krim se nahaja v prelepem naravnem okolju v bližini blejskega jezera in nudi vse, kar gost potrebuje za aktiven oddih.

V hotelski a la carte restavraciji lahko okušate odlične domače jedi. V wellnessu Studenec razvajajte svoje telo v turški, finski in infrardeči savni.

Kongresna ponudba

V sklopu dveh restavracij lahko ponudijo kapacitete za organizacijo seminarjev, izobraževanj ali drugih dogodkov. Velika restavracija lahko sprejme do 220 gostov, manjša restavracija Taverna pa do 50.

Restavracija
V hotelski a la carte restavraciji lahko okušate odlične domače in mednarodne jedi. Restavracija Hotela Krim slovi po tradicionalno dobri in okusni hrani, tradicijo dobrot prenašajo iz generacije v generacijo samo najboljši kuharji.

Namestitev
Hotel Krim ima 115 sob, od tega 4 hotelske apartmaje, preko 20 triposteljnih sob ter ostalo dvoposteljne/twin ter enoposteljne sobe.

Dogodki in prireditve
Poleg dobre hrane in udobja v prenovljeni restavraciji prirejajo še zabavne in slavnostno družabne večere (ob torkih citre in petkih živo glasbo za ples). Poroka v hotelu Krim bo nepozabno doživetje. Ekipa hotela Krim vam bo organizirala čudovit večer z glasbo, odlično hrano, animacijo, ... Zabave, novoletne zabave, zabave za rojstni dan so že njihovi stalno-ustaljeni dogodki.

Prijava na e-novice

Bled MyWay vam omogoča, da na enem mestu zberete, pregledate in rezervirate vse aktivnosti pri ponudnikih.
Oblikujte si svoj oddih na Bledu po svoje.

Dodajanje aktivnosti

Vsebine se med brskanjem po spletni strani dodajajo same ali pa jih s klikom dodajte sami.

Izberite aktivnost

S klikom na X odstranite tiste aktivnosti, ki vas ne zanimajo.

Preverite ponudbo

S klikom na gumb boste lahko na enem mestu izbrali ponudnika željene aktivnosti in jo rezervirali.