Hotel Kompas

Prepoznaven hotel po silhueti alpskega sloga se nahaja v središču Bleda, streljaj od jezera, pa vendar v bližini blejskih znamenitosti.

Hotel z najlepšim pogledom!

Poleg hotelske restavracije lahko s sončne hotelske terase občudujete čudovit razgled na Blejsko jezero in grad, v ozadju pa kuliso dopolnjujejo Julijske Alpe z najvišjim slovenskim vrhom - Triglavom. Na vašo željo vam lahko pripravijo bankete, sprejeme, seminarje, večerje in kosila ter razna poslovna srečanja. Vsestranska ponudba in ustrežljivo osebje bosta poskrbela za udobno bivanje tako poslovnih kot počitniških gostov.

Kongresne zmogljivosti

Kompas hotel Bled se lahko pohvali z odlično ponudbo petih, po velikosti različnih, dvoran s 35 do 150 sedeži. Posebnost je amfiteaterska dvorana, ki ima tudi kabini za simultano prevajanje. Vse dvorane so klimatizirane in imajo dnevno svetlobo.

Ime dvorane Velikost m2 Teater Razr. U ali O Amfiteater
Jezerska dvorana 189 / / / 128 - 150
Triglavska dvorana 70 48 36 22 - 36 /
Grajska dvorana 70 48 36 22 - 36 /
Triglavska + Grajska dvorana 140 96 60 40 - 60 /
Blejska dvorana 75 48 36 18 - 36 /
Riklijeva dvorana 75 48 36 18 - 36 /

Konferenčna tehnika
Data projektor s platnom, videorekorder, grafoskop, CD/DVD predvajalnik, audio kasetofon, računalnik z internetno povezavo, laserski tiskalnik, govorniški oder, mikrofoni, stojalo z listi.

Tehnična podpora v dvoranah
Pri organizaciji dogodka vam je vedno na voljo tudi strokovna tehnična pomoč. Hotelski tehnik vam je na voljo pred, med in po samem dogodku, in vam pomaga pri pripravi tehničnih aparatur.

Za tehnično podporo v dvoranah skrbita; strokovnjak s certifikacijo „Microsoft Certified Professional“ (MCP), ki ima dovolj znanja in veščin, da lahko uspešno uporabi Microsoftove izdelke ali tehnologijo v poslovni rešitvi za izvedbo aktivnosti v kongresnih dvoranah;
strokovnjak s certifikacijo Microsoft Certified Desktop Support Technician (MCDST), ki ima tehnično znanje, da lahko odpravlja težave z delovanjem strojne in programske opreme v okoljih Microsoft Windows, poleg tega pa dovolj veščin za delo s strankami.

Nastanitev

Nastanitev Število sob Število postelj
Sobe 95 158

Hotel vam ponuja 95 sob, ki so opremljene z dovršenim občutkom. Stilno pohištvo se dopolnjuje s prijetno kopalnico s tušem ali kopalno kadjo. Imamo tudi sobo, namenjeno invalidom. Hotel razpolaga tudi z 12 lično in moderno opremljenimi apartmaji. Vse sobe so klimatizirane. Izberete lahko sobo ali apartma s pogledom na park ali jezero.

V sobi ali apartmaju so vam na voljo:

 • mini bar
 • kabelska TV
 • brezžični dostop do interneta
 • telefon
 • sef
 • brezplačni ADSL dostop do interneta
 • sušilec za lase
 • radio/ura
 • postrežba v sobi od 7.30 do 22.00
 • nekadilske sobe so na voljo
 • ikalnik/likalna deska (na voljo na zahtevo)

Možne so tudi dodatne blazine, odeje, brisače, možna je tudi izposoja kavnega avtomata, za vse dodatne storitve se lahko obrnete na recepcijo.

Poleg vsega lahko gostje koristijo njihov wellness: savne, solarij, fitnes, squash, masažni salon, masažni bazen. Prav tako lahko uživajo v notranjem hotelskem bazenu, ki je zastekljen in ima čudovit pogled na jezero in grad.

Prijava na e-novice

Bled MyWay vam omogoča, da na enem mestu zberete, pregledate in rezervirate vse aktivnosti pri ponudnikih.
Oblikujte si svoj oddih na Bledu po svoje.

Dodajanje aktivnosti

Vsebine se med brskanjem po spletni strani dodajajo same ali pa jih s klikom dodajte sami.

Izberite aktivnost

S klikom na X odstranite tiste aktivnosti, ki vas ne zanimajo.

Preverite ponudbo

S klikom na gumb boste lahko na enem mestu izbrali ponudnika željene aktivnosti in jo rezervirali.