Hotel Rikli Balance

Hotel Rikli Balance je sodoben konferenčni in SPA hotel v središču Bleda.

Hotel Rikli Balance obdaja park z velikimi starimi drevesi, iz hotela pa se razprostira čudovit pogled na Blejsko jezero, otok, grad in Julijske Alpe.

Odlike
Največje hotelsko konferenčno središče na Bledu, božanska sprostitev v Wellnessu Živa, v celoti prenovljen hotel, razsežnost hotelskih prostorov, udobje po mednarodnih merilih, kulinarične zanimivosti ...

Dogodki in prireditve
Kongresi, konference, občasne kulturne prireditve in družabne prireditve, animacijski program v aperitiv baru s klavirsko glasbo.

Hotel Rikli Balance je po zgraditvi nove večnamenske dvorane Jupiter zagotovo eno najprivlačnejših prizorišč dogodkov na Bledu. To največje hotelsko konferenčno središče v kraju na površini 900 m2 ponuja slušateljem še pet dvoran in dva poslovna apartmaja. Pred hotelom so 104 parkirni prostori.

Konferenčne zmogljivosti

Ime dvorane Velikost m2 Banket Teater Razr. Sprejem
Jupiter 335 260 350 250 420
Concordia 283 160 230 150 300
Libertas 116 100 60 120
Aurora 91 / / / /
Flora 91 / 80 40 80
Venera 91 / 80 40 80
Poslovna apartmaja 36 / / / /

Dvorana Jupiter (mere: 25,2 x 13,3 m - 335 m2)
V dvorani Jupiter je pogled na Blejsko jezero kot na dlani, kar spodbudno vpliva na ustvarjalno razpoloženje slušateljev. Največja dvorana v hotelu Rikli Balance, Jupiter, sprejme do 350 udeležencev. S pregradnimi stenami jo je mogoče razdeliti na dve manjši in v obeh hkrati gostiti srečanja na najvišji ravni. Uporabnost razširja velik sprejemni salon, ki je primeren tudi za razstavne in kulinarične dogodke.

Dvorana Concordia (mere: 20,5 x 13,8 m - 283 m2)
Konferenčna dvorana Concordia v bližini hotelskega vhoda je druga največja dvorana v hotelu Rikli Balance, sprejme pa do 230 udeležencev. Dopolnjuje jo predprostor s sprejemnim pultom.

Dvorana Libertas (mere: 13,6 x 8,5 m - 116 m2)
Konferenčna dvorana Libertas v bližini hotelskega vhoda je kot nalašč za različna srečanja in dinamične predstavitve. Sprejme do 100 udeležencev.

Konferenčne sobe Venera, Aurora, Flora (mere: 13,6 x 6,7 m - 91 m2)
Konferenčne sobe v hotelskih nadstropjih so primerne za ožja strokovna in poslovna srečanja. Odlično se obnesejo pri izvedbi strokovnih delavnic in drugih oblikah skupinskega dela.

Poslovna apartmaja (mere: 8,0 x 4,5 m - 36 m2)
V petem nadstropju hotela Rikli Balance sta dva vrhunsko opremljena poslovna apartmaja, ki ponujata več zasebnosti in nepozaben pogled na Blejsko jezero in Julijske Alpe.

Tehnična oprema
Ozvočenje v dvoranah Jupiter, Concordia in Libertas; LCD projektorji; prenosni računalnik; priključek za medmrežje; veliko platno, DVD; videorekorder; tabla s pisalnim priborom; grafoskop; TV in videoprojektor. Zagotovijo vam tudi drugo opremo, npr. simultano prevajanje, razstavne panoje in drugo.

Konferenčna tehnika
Grafoskop, diaprojektor, video oprema, faze, mikrofoni, projekcijsko platno, tehnik, stojalo z listi, mobilni sprejemniki, LCD projektor, dostop do interneta v dvoranah, ostala oprema po naročilu.

Razstavni prostori

Ime dvorane Lokacija Površina
Pred dvorano Jupiter pritličje 200
Pred dvorano Concordia pritličje 72
Namestitev
Sobe imajo razgled na jezero ali park. Vse imajo kopalnico (s kadjo ali stoječo prho), balkon, kabelsko TV in mini bar. V večini sob je dostopno računalniško medmrežje; klimatizirani so vsi apartmaji in tudi nekaj sob. Posebnost so vogalni apartmaji z velikimi terasami, med njimi sta tudi dva vrhunsko opremljena poslovna apartmaja.
Namestitev Število sob Število postelj
Sobe 150 300
Sprostitev in rekreacija

Ponudba Wellnessa Živa v hotelu Rikli Balance obsega termalne bazene, svet savn ter center lepote in duha. Bazeni s termalno vodo so ogrevani na 31 °C. Svet savn obsega različne finske in turške savne ter pestre možnosti za ohlajanje telesa. Za vzpostavitev ravnovesja in dobrega počutja po napornem delavniku vam nudijo različne telesne masaže, kopeli in obloge, različne nege in programi za umirjanje misli in povrnitev duhovnih moči. Priporočajo tudi posebne programe - proti stresu.
V parku je tudi teniško igrišče.

Gostinske zmogljivosti
Za srečanja zaokroženih skupin, svečane večerje, bankete, poroke ali delovna kosila sta primerni banketni dvorani Jupiter in Concordia ter restavracija Rikli Balance. Manjše zaokrožene skupine gostijo v restavraciji Veranda.

Ostala ponudba
Aperitiv bar, restavracija Veranda, prodajalna, frizer, kotiček za povezavo z medmrežjem.

Prijava na e-novice

Bled MyWay vam omogoča, da na enem mestu zberete, pregledate in rezervirate vse aktivnosti pri ponudnikih.
Oblikujte si svoj oddih na Bledu po svoje.

Dodajanje aktivnosti

Vsebine se med brskanjem po spletni strani dodajajo same ali pa jih s klikom dodajte sami.

Izberite aktivnost

S klikom na X odstranite tiste aktivnosti, ki vas ne zanimajo.

Preverite ponudbo

S klikom na gumb boste lahko na enem mestu izbrali ponudnika željene aktivnosti in jo rezervirali.