Bled Rose hotel

Bled Rose hotel se nahaja tik ob Blejskem jezeru, na edinstveni lokaciji, kjer ga od jezera loči je le prijeten park. Prenovljen sodobni hotel se pohvali s prijetnim ambientom in dovršeno opremo.

Prenovljeni Bled Rose hotel je kombinacija celovitega razumevanja udobja, tehnološke dovršenosti in očarljivega retro oblikovanja. Odlikuje ga strokovno in skrbno osebje, vrhunska kulinarika in sveže vsebine. Hotel ima lastno parkirišče, moderen wellness center z notranjim bazenom, fitnesom in savnami ter 3 zasebnimi VIP SPAji. 

Odlike

Nudijo profesionalno podporo pri organizaciji različnih dogodkov, od seminarjev in izobraževanj do poslovnih srečanj. Posebno pozornost so namenili organizaciji in izvedbi poročnega slavja.

Na voljo so 4 konferenčne dvorane z najsodobnejšo tehnično opremo: večnamenska dvorana Rose s kapaciteto do 136 oseb (s povezavo prostorov do 200 oseb) in tri konferenčne dvorane različnih velikosti, ena manjša ter dve, ki ju je mogoče združiti, s kapaciteto do 150 oseb. Dvorane nudijo izreden pogled proti Bledu, parku ali jezeru. Bivanje je mogoče v 88 pametnih, tehnološko in dizajnersko dovršenih sobah:

  • 2x suita na jezerski strani
  • 16x dvoposteljna soba Superior na jezerski strani
  • 18x dvoposteljna soba na jezerski strani
  • 44x dvoposteljna soba 
  • 8x dvoposteljna soba brez balkona

Konferenčne zmogljivosti
Ime dvorane Velikost m2 Postavitev
kino
Postavitev
konference
Postavitev
šolska
Dvorana Lake 112 80 50 80
Dvorana Bled 67 40 30 30
Dvorana Pletna 38 10 26 -
Dvorana Lake Bled 189 120 - -
Dvorana Rose 290 136 - -

Tehnična oprema

Projektor, projekcijsko platno, prenosni računalnik, ozvočenje in mikrofoni, stojalo z listi in pisala, dostop do interneta, klimatizirane dvorane.

Namestitev
Število sob 88
Število postelj 176

Ostale storitve
Bled Rose hotel v restavraciji Rose sledi modernim trendom in jih prepleta s slovensko kulinarično tradicijo. À la carte restavracije je odprta vsak dan, med 12.00 – 15.00 uro in 18.00 - 22.00 uro. Lounge bar s sončno teraso in pogledom na park in jezero vas bo očaral s pestro gostinsko ponudbo. Hotel nudi pranje perila, 24-urno recepcijo, dvigalo, brezžični internet in wellness center z notranjim bazenom, savnami, jaccuzijem, ponudbo masaž in tremi zasebnimi VIP SPAji. Parkiranje je mogoče ob hotelu.


Prijava na e-novice

Bled MyWay vam omogoča, da na enem mestu zberete, pregledate in rezervirate vse aktivnosti pri ponudnikih.
Oblikujte si svoj oddih na Bledu po svoje.

Dodajanje aktivnosti

Vsebine se med brskanjem po spletni strani dodajajo same ali pa jih s klikom dodajte sami.

Izberite aktivnost

S klikom na X odstranite tiste aktivnosti, ki vas ne zanimajo.

Preverite ponudbo

S klikom na gumb boste lahko na enem mestu izbrali ponudnika željene aktivnosti in jo rezervirali.