Hotel Astoria

Sodoben Hotel Astoria si boste zapomnili po prijetnem, sproščenem vzdušju in še posebej po prijaznem osebju.

Šolski hotel Astoria je sodobno opremljen hotel v središču Bleda, le nekaj korakov od Blejskega jezera, s čudovitim razgledom na Blejski grad in okoliške Alpe. Zaradi primerne lokacije in kakovostne ponudbe je odlična izbira tako za sprostitev ob koncu tedna kot tudi aktivne počitnice in poslovna srečanja. Sodoben, prostoren, ekonomičen hotel Astoria si boste zapomnili po prijetnem, sproščenem vzdušju in še posebej po prijaznem osebju. V hotelu boste srečali predvsem mlade obraze, saj svoje kapacitete in znanje daje na razpolago bodočemu turističnemu in gostinskemu kadru sosednje Višje strokovne šole za gostinstvo in turizem Bled.

Odlike
Hotel je zaradi svoje ugodne lokacije (lahek dostop z motornim vozilom iz različnih smeri, bližina Blejskega jezera, bližina šol, zdravstvenega doma) mnogokrat prizorišče različnih dogodkov izobraževalnega značaja, seminarjev, tečajev, predavanj in družabnih dogodkov.

Dogodki in  prireditve
Poslovna srečanja, občasne kulturne prireditve in družabni dogodki, poročna slavja, animacijski programi.

Poslovna srečanja
V hotelu Astoria vam poleg namestitve v obnovljenih in sodobno opremljenih sobah nudijo odlične pogoje za organizacijo izobraževalnih programov v sodobno opremljenih konferenčnih dvoranah, ki sprejmejo od 15 do 150 oseb. Vabljeni tudi v njihovo restavracijo na Blejskem gradu, kjer vam poleg osupljivega panoramskega pogleda na Blejsko jezero in ogleda grajskih kotičkov z možnostjo srednjeveškega programa, nudijo kulinarične dobrote z vini priznanih slovenskih kleti.

Konferenčne zmogljivosti

Dvorana postavitev kino (št. oseb) postavitev razred (št. oseb) postavitev U/O (št. oseb)
Dvorana I 114 120 60 45
Dvorana II 60 60 40 25
Dvorana III 65 60 40 25
Dvorana I + II (unificabili) 174 150 80 65
Konferenčna tehnika

LCD projektor, projekcijsko platno, prenosni računalnik, osnovno ozvočenje, DVD predvajalnik, CD predvajalnik , tabla s papirji (flip chart), brezžični brezplačni internet. Dvorane so klimatizirane.

Namestitev
Namestitev Število sob Število postelj
71 128

Sobna oprema
Superior sobe (48) so klimatizirane in opremljene s satelitsko televizijo, sefom, mini barom, telefonom in brezplačno kabelsko internetno povezavo. Standard sobe (24) so opremljene s satelitsko televizijo, mini barom in telefonom.

Hotelska restavracija in kavarna
Restavracija in kavarna z dostopom na sončno hotelsko teraso vabita z dnevno gostinsko ponudbo, v času poletne sezone pa našim gostom večere popestrimo z glasbo in izbrano kulinarično ponudbo. Delovni čas restavracije: 07.00 - 21.00, delovni čas aperitiv bara: 10.00 - 23.00.

Ostale storitve
Prostori za sestanke in pogostitve, pranje perila, 24-urna recepcija, dvigalo.
Internet: brezžična povezava je na javnih površinah na voljo brezplačno.

Parkiranje: brezplačno javno parkirišče je na voljo pri hotelu (rezervacija ni potrebna).

Vodilo hotela

Hotel Astoria Bled si želi uveljaviti kot prepoznavno hotelsko središče, zazrto v znanje, z učnim centrom za študente ter s konstruktivno odgovornim in spoštljivim odnosom do naravnega, družbenega in kulturnega okolja. Zavedajo se, da trajnostno poslovanje ni le njihova odgovornost do okolja ampak tudi njihova prednost.

Prijava na e-novice

Bled MyWay vam omogoča, da na enem mestu zberete, pregledate in rezervirate vse aktivnosti pri ponudnikih.
Oblikujte si svoj oddih na Bledu po svoje.

Dodajanje aktivnosti

Vsebine se med brskanjem po spletni strani dodajajo same ali pa jih s klikom dodajte sami.

Izberite aktivnost

S klikom na X odstranite tiste aktivnosti, ki vas ne zanimajo.

Preverite ponudbo

S klikom na gumb boste lahko na enem mestu izbrali ponudnika željene aktivnosti in jo rezervirali.