Grand Hotel Toplice

Grand Hotel Toplice eden najbolj imenitnih blejskih hotelov z bogato tradicijo.

Grand Hotel Toplice se nahaja neposredno na obali Blejskega jezera v centru Bleda. V vseh obdobjih obstoja si je Grand Hotel Toplice pridobil sloves enega najbolj imenitnih in po tradicionalnem obdobju poznanih blejskih hotelov. V vseh zgodovinskih časih je hotel gostil mnoge poznane goste in bil prizorišče številnih pomembnih dogodkov.

Odlike
Lega na obrežju Blejskega jezera, eleganten slog iz tridesetih let minulega stoletja, v celoti prenovljen hotel, eno najbolj priznanih konferenčnih središč na Bledu, visoka raven storitev, sveži sprostitveni programi, kuhinja za sladokusce ...

Grand hotel Toplice je poznan po vrhunski izvedbi najzahtevnejših poslovnih, izobraževalnih, družabnih in protokolarnih prireditev. Drugo največje hotelsko konferenčno središče v kraju na površini 800 m2 slušateljem ponuja pet dvoran. S tradicijo oplemeniteno okolje je spodbudno tudi zaradi dnevne svetlobe in slikovitega pogleda na Blejsko jezero. Pred hotelom je 96 parkirnih prostorov.

Kongresne zmogljivosti

Ime dvorane Velikost m2 Banket Teater Razr. Sprejem
Panorama I + II + III 213 120 150 80 200
Grand Hall 200 160 200 120 -
Hall C 126 - 70 40 -
Grand H. + Hall C 326 300 270 160 350
Soba za bridge 36 - 20 16 -
Predsedniški salon 105 - 40 30 30
Jezerski salon 160 - - - 150
Razstavni prostori
Ime dvorane Lokacija Površina m2
Restavracija Grand pritličje 72
Restavracija Panorama pritličje 80
Dvorana C pritličje 126

Dvorana Grand (mere: 35,0 x 9,5 m - 326 m2)
Večnamenska dvorana Grand je največji prireditveni prostor v Grand hotelu Toplice; sprejme tudi 270 udeležencev. Prostor s svojim prepoznavnim ozračjem vabi k izvedbi najzahtevnejših kongresov, družabnih prireditev in drugih dogodkov. Dvorana Grand se dobro prilagodi manjšim skupinam in ima neposreden dostop na poletno teraso.

Dvorana Panorama (mere. 21,3 x 10,0 m - 213 m2)
Večnamenska dvorana Panorama je opremljena za izvedbo raznovrstnih prireditev in srečanj. Dvorano s 150 sedeži lahko po želji preuredijo in prilagodijo za srečanja manjših skupin. Predprostor in stekleni atrij sta uporabna za okrepčila med prireditvami ali kot razstavni prostor. S povezovalnim hodnikom imajo slušatelji neposredno povezavo z Grand hotelom Toplice.

Predsedniški salon (mere: 16,0 x 7,0 m - 112 m2)
Predsedniški salon je poznano prizorišče posebnih dogodkov. Zaradi pohištva v tradicionalnem slogu in izbrane harmonije barv ga organizatorji izbirajo za prirejanje najzahtevnejših protokolarnih srečanj.

Soba za bridž (mere: 9,0 x 4,0 m - 36 m2)
Domačnost sobe za bridž, ki se nahaja v bližini drugih dnevnih prostorov in recepcije, vam jamči uspešno organizacijo manjših poslovnih srečanj.

Jezerski salon (mere: 14,0 x 11,0 m - 154 m2)
Za jezerski salon poznavalci trdijo, da je verjetno najlepši bivalni prostor na Bledu. Odličen je za izvedbo sprejemov, saj pogled slehernega gosta počiva ob razgledu na mogočne Julijce in Blejsko jezero.

Tehnična oprema
Ozvočenje (po 2 namizna in prenosna ter kvadratni mikrofon); LCD projektorji; prenosni računalniki; priključek za medmrežje; veliko platno; DVD; videorekorder; tabla s pisalnim priborom; grafoskop in TV. Zagotovijo tudi drugo opremo, npr. za simultano prevajanje, razstavne panoje in drugo.

Nastanitev

Nastanitev Število sob Število postelj
Sobe 87 168

Sobna oprema
Vse sobe imajo kopalnico s kadjo ali stoječo prho, balkon, neposredno telefonsko zvezo, kabelsko televizijo, mini bar, sef in priključek za medmrežje. Večina sob je klimatiziranih in s prelepim pogledom na jezero. Vsi apartmaji in sobe so opremljeni z razkošnim stilnim pohištvom. V neposredni bližini sta sestrska hotela Jadran*** s 45 in hotel Trst*** z 32 sobami.

Gostinske zmogljivosti
Za slovesne obrede, bankete in sprejeme v poznanem tradicionalnem okolju s čudovitim razgledom na jezero sta gostom na voljo restavraciji Grand in Panorama, za manjše skupine pa ekskluzivna restavracija Julijana. Posebno priljubljene so kulinarične prireditve na terasah s pogledom na blejsko krajino. Kuharji in strežno osebje uspešno povezujejo okuse mednarodne in domače kuhinje s široko ponudbo odličnih slovenskih vin.

Sprostitev in rekreacija
Elegantno kopališče v hotelu slovi predvsem po svojem termalnem kopališču, kjer je vrelec zdravilne vode (22 °C), ki ugodno vpliva na notranje organe in živčevje. Gostje lahko uživajo v finski, turški in infrardeči savni ter v solariju in fitnesu. V lepotilnem in masažnem salonu s sodobnimi tehnikami in kakovostnimi negovalnimi pripravki poskrbijo za svež videz gostov, hkrati pa jim je na voljo tudi hotelsko kopališče na prostem in čolni na vesla.

Dogodki in prireditve
Večeri s klavirsko glasbo v jezerskem salonu, ples ob živi glasbi v restavraciji Panorama, občasne kulturne prireditve in družabni dogodki, animacijski programi.

Druga ponudba
Bar, restavracija Julijana, dnevni bar Jezero, kotiček za povezavo z medmrežjem.

Prijava na e-novice

Bled MyWay vam omogoča, da na enem mestu zberete, pregledate in rezervirate vse aktivnosti pri ponudnikih.
Oblikujte si svoj oddih na Bledu po svoje.

Dodajanje aktivnosti

Vsebine se med brskanjem po spletni strani dodajajo same ali pa jih s klikom dodajte sami.

Izberite aktivnost

S klikom na X odstranite tiste aktivnosti, ki vas ne zanimajo.

Preverite ponudbo

S klikom na gumb boste lahko na enem mestu izbrali ponudnika željene aktivnosti in jo rezervirali.