Best Western Premier Hotel Lovec

Best Western Premier Hotel Lovec stoji v centru Bleda, le nekaj korakov od obale blejskega jezera in osrednjega parka.

Best Western Premier Hotel Lovec stoji v centru Bleda, le nekaj korakov od obale Blejskega jezera in osrednjega parka. Iz hotela se odpira čudovit pogled na jezero, na bližnje Julijske Alpe in Karavanke. Hotel je odlično izhodišče za različne izlete, športne aktivnosti in obisk okoliških zanimivosti. Na vašo željo vam lahko pripravijo bankete, sprejeme, seminarje, večerje in kosila te razna poslovna srečanja.

Vodilo hotela

365 dni v letu so pripravljeni na vaša strokovna srečanja!

Odlike
Hotelska restavracija in »open GRILL« restavracija nudi tipično in moderno slovensko in internacionalno prehrano iz 12 različnih držav.

Načrtovanje dogodka

  • možnost izbiranja in povezovanja različnih okolij
  • vpliv prijetnega in ustvarjalnega ozračja ob Blejskem jezeru
  • visoka raven konferenčnih in spremljevalnih storitev ter tehnične opreme
  • celovita podpora pri načrtovanju in izvedbi dogodka, motivacijske dejavnosti,
  • izleti, spremljevalni kulturni in zabavni programi
  • gostinske storitve: pozdravni sprejemi; odmori s kavo ali prigrizki, poslovna kosila, hladna in topla okrepčila, svečane večerje, banketi, srečanja ob koktejlu.

Kongresne zmogljivosti

Ime dvorane Velikost m2 Banket Teater Razr. Sprejem
Panorama 180 - 120 90 140
Panorama I in II 90 - 50 45 70
Sejna soba 25 - 20 16 20
Soba za sestanke 14 - - - 8

Dvorana Panorama
Večnamenska dvorana Panorama sprejme preko 100 gostov, z dvorane pa se vam odpira pogled na eni strani na Blejsko jezero, na drugi strani pa na Karavanke. Je izredno svetla in naravna, na tleh ima parket. Pred dvorano je predprostor s šankom in balkončkom, kjer ob odmorih lahko postrežejo po želji tudi s svežo kuhano kavo. Dvorane se lahko po sredini pregradi in se lahko uporablja kot dva ločena prostora. Vse dvorane so klimatizirane.

Konferenčna tehnika
Data projektor s platnom, videorekorder, grafoskop, CD/DVD predvajalnik, audio kasetofon, računalnik z internetno povezavo, laserski tiskalnik, govorniški oder, mikrofoni, stojalo z listi. Hotelski tehnik vam je na voljo pred, med in po samem dogodku, in vam pomaga pri pripravi tehničnih aparatur.

Za tehnično podporo v dvoranah skrbi:

Strokovnjak s certifikacijo „Microsoft Certified Professional“ (MCP), ki ima dovolj znanja in veščin, da lahko uspešno uporabi Microsoftove izdelke ali tehnologijo v poslovni rešitvi za izvedbo aktivnosti v kongresnih dvoranah;
Strokovnjak s certifikacijo Microsoft Certified Desktop Support Technician (MCDST), ki ima tehnično znanje, da lahko odpravlja težave z delovanjem strojne in programske opreme v okoljih Microsoft Windows, poleg tega pa dovolj veščin za delo s strankami.

Nastanitev
Hotel ima 52 ekskluzivnih moderno opremljenih sob in 8 apartmajev. Naravni materiali, dostop do interneta, minibar, klimatska naprava, masažne kadi na balkonu z pogledom na jezero v deluxe sobah in masažne kadi v kopalnicah apartmajev nudijo prvovrstno nastanitev.

Nastanitev Število sob
Sobe 60

Dodatna ponudba
Poleg vsega lahko gosti Hotela Lovec koristijo tudi wellness: savne, solarij, fitnes, squash (v drugem hotelu, Kompasu), masažni salon, masažni bazen. Prav tako lahko uživajo v notranjem hotelskem bazenu.

Prijava na e-novice

Bled MyWay vam omogoča, da na enem mestu zberete, pregledate in rezervirate vse aktivnosti pri ponudnikih.
Oblikujte si svoj oddih na Bledu po svoje.

Dodajanje aktivnosti

Vsebine se med brskanjem po spletni strani dodajajo same ali pa jih s klikom dodajte sami.

Izberite aktivnost

S klikom na X odstranite tiste aktivnosti, ki vas ne zanimajo.

Preverite ponudbo

S klikom na gumb boste lahko na enem mestu izbrali ponudnika željene aktivnosti in jo rezervirali.