Zimski motivacijski programi

* Zimski program Število oseb Čas trajanja Termin
1 Sankanje 6 - 50 3 ure december – marec
2 Krpljanje 4 - 30 2 - 4 ure december – marec
3 Starodobno smučanje 10 - 50 pol dneva december – marec
4 Smučanje v telemarku 5 - 50 pol dneva december – marec

5 Zimski lov za izgubjenim
zakladom
5 - 250 najmanj 2 uri december – marec
6 Olimpijada nenavadnih
športov
10 - 250 najmanj dve uri december – marec
7 Zimski izziv 15 - 150 pol dneva december – marec
8 Smučarski skoki 10 - 30 pol dneva december – marec

1.   Sankanje

Spuščanje s sankami s starega mejnega prehoda Ljubelj je vedno vznemirljivo – zabava, ki razvija skupinski duh in pripadnost.

2.   Hoja s krpljami

Vabimo vas, da se v bele poljane odpravite nekoliko drugače, namesto s smučmi ali snežno desko – s krpljami. Med hojo po zasneženi pokrajini boste začutili svobodo gibanja in prvinski stik z naravo.

3.   Starodobno smučanje

Smučanje brez moderne opreme je svojevrsten izziv tudi za izkušene smučarje. Na starinskih smučeh boste doživeli čar davnih časov. Dan na snegu bo popoln, če boste izkusili še zabavno smučarsko tekmovanje v slogu naših prednikov.

4.   Smučanje v telemarku

Telemark velja za eleganten in tehnično zahteven slog smučanja. Po kratki predstavitvi, ki jo bo izvedel svetovni prvak v telemarku, David Primožič, boste preizkusili še svoje spretnosti. Program lahko sklenete z družabnim večerom ali pogostitvijo za vse udeležence.

5.   Zimski lov za izgubljenim zakladom

Takšno iskanje je enkratna dogodivščina v naravi – kombinacija skupinskega dela, iznajdljivosti in zmerne telesne dejavnosti. Udeleženci, razporejeni v manjše skupine, prejmejo navodila za reševanje nalog in se odpravijo vznemirljivim izkušnjam naproti.

6.   Olimpijada nenavadnih športov

Zabavne igre zahtevajo od skupine predvsem usklajenost, zaupanje in dobro razporeditev vlog. Lahko boste izbirali med številnimi spretnostnimi nalogami, kot so hoja s krpljami, sankanje, hokej z metlami in snežni golf.

7.   Zimski izziv

Zimski izziv je posebna dogodivščina, ki od udeležencev zahteva dobro sporazumevanje, sodelovanje in pozitivno razmišljanje. Naloge vključujejo skupinsko smučanje, snežni poligon, biljard na snegu in številne druge zabavne spretnosti.

8.   Smučarski skoki

Za to edinstveno doživetje priskrbimo vso potrebno opremo. Urjenje se prične na simulatorju. Nato se boste lahko preizkusili na 8- ali celo 25-metrski skakalnici.

Smučanje brez moderne opreme je svojevrsten izziv tudi za izkušene smučarje. Na starinskih smučeh boste doživeli čar davnih časov. Dan na snegu bo popoln, če boste izkusili še zabavno smučarsko tekmovanje v slogu naših prednikov.

Prijava na e-novice

Bled MyWay vam omogoča, da na enem mestu zberete, pregledate in rezervirate vse aktivnosti pri ponudnikih.
Oblikujte si svoj oddih na Bledu po svoje.

Dodajanje aktivnosti

Vsebine se med brskanjem po spletni strani dodajajo same ali pa jih s klikom dodajte sami.

Izberite aktivnost

S klikom na X odstranite tiste aktivnosti, ki vas ne zanimajo.

Preverite ponudbo

S klikom na gumb boste lahko na enem mestu izbrali ponudnika željene aktivnosti in jo rezervirali.