Motivacijski programi

Spoznajte svoje sodelavce in okrepite njihovo motivacijo v drugačnem okolju!

Razmišljate o organizaciji teambuildinga ali drugih motivacijskih srečanj na Bledu?

Zeleno okolje Bleda z jezerom in otočkom, okoliškimi griči, čistimi rekami in slapovi, skrivnostnimi soteskami, dolinami in Triglavskim narodnim parkom ponuja veliko priložnosti za aktiven eno- ali večdnevni motivacijski program. Narava ter zanimiva zgodovina Bleda z okolico, kultura, tradicija in odlična kulinarika je vse, kar potrebujete.

Vse to vam nudi Bled, mi in naši sodelavci pa vas popeljemo do zaključenih programov.

Programi za podjetja in zaokrožene skupine

Podjetjem in zaokroženim skupinam je na voljo vrsta zabavnih programov, ki popestrijo srečanje ali bivanje na Bledu. Razburljiva in zabavna doživetja krepijo pripadnost, razvijajo zaupanje in podporo v skupini ter spodbudno vplivajo na samozavest udeležencev. Vse dogodke in dejavnosti z veseljem prilagodimo tudi vašim željam.

Zamisli za nepozabna družabna srečanja

Gostoljubno blejsko okolje ponuja obilo priložnosti za kulinarična doživetja. Lokalne hotelske restavracije slovijo po odlični kuhinji, v nadaljevanju pa vam predstavljamo še nekaj domiselnih predlogov za nepozabna družabna srečanja.

Kulinarično potovanje skozi čas

Uživajte ob slastnih dobrotah malce drugače. Naj vas na kulinaričnem popotovanju po Bledu spremljajo liki znamenitih osebnosti iz blejske zgodovine. Predjed si boste lahko privoščili v Grand hotelu Toplice v graščakovi družbi, glavno jed na blejskem otoku ob klepetu z Arnoldom Riklijem, posladek pa v hotelu Vila Bled, kjer vas bo kot gostitelj pričakal Tito.

Razodetja v skrivnostnem gradu

Na Blejskem gradu vas čaka kulinarični spektakel, ki ga zlepa ne boste pozabili. Ob okusni hrani in pijači vas bodo izkušeni grajski kuharji v graščakovem spremstvu vodili v skrite grajske kotičke. Ogledali si boste grajsko tiskarno, vinsko klet, se preizkusili v lokostrelstvu, obiskali zeliščarja in obenem uživali dobrote grajske kuhinje.

Uživajte v naravi

V rustikalnem okolju Kraljeve klubske hiše ob blejskem igrišču za golf si lahko privoščite oddih po golfski igri ali uživate v izvrstni hrani. Dve zunanji terasi z enkratnim razgledom na mogočne vrhove Karavank in Julijskih Alp sta čudovito prizorišče za izvedbo vse mogočih družabnih srečanj. Če želite prijeten piknik v naravi, svečano večerjo v bogato opremljeni jedilnici ali večerni sprejem, bo izkušeno osebje znalo ustreči vašim željam.

Slavnostno ob nepozabnem razgledu

V toplejših mesecih leta je paviljon Belvedere nedvomno ena najbolj privlačnih točk na Bledu, kot pove njegovo ime – zaradi nepozabnega pogleda na okolico z gorami v ozadju. Paviljon, ki se sredi stoletnega parka Vile Bled skoraj navpično dviguje nad Blejskim jezerom, je enkratno naravno ozadje za slavnostne stoječe sprejeme in krajše kulturne dogodke.

Prijava na e-novice

Bled MyWay vam omogoča, da na enem mestu zberete, pregledate in rezervirate vse aktivnosti pri ponudnikih.
Oblikujte si svoj oddih na Bledu po svoje.

Dodajanje aktivnosti

Vsebine se med brskanjem po spletni strani dodajajo same ali pa jih s klikom dodajte sami.

Izberite aktivnost

S klikom na X odstranite tiste aktivnosti, ki vas ne zanimajo.

Preverite ponudbo

S klikom na gumb boste lahko na enem mestu izbrali ponudnika željene aktivnosti in jo rezervirali.