Kongresni urad Bled

Kongresni urad Bled je vaš strateški partner na destinaciji. Smo osrednja kontaktna točka za vse organizatorje dogodkov, ki iščete nepristranske informacije in nasvete o destinaciji, o ponudnikih kongresnih storitev in o vaših možnostih na destinaciji. Z veseljem vam bomo nudili vso potrebno asistenco od ideje do izvedbe vašega posebnega dogodka.

Spoznajte nas

Kongresni urad Bled (KU Bled) je nova pridobitev Bleda. V letu 2011 je bil ustanovljen poseben oddelek v sklopu Turizma Bled, zavoda za pospeševanje turizma na Bledu. Turizem Bled deluje na destinaciji že več kot 15 let.

KU Bled je neprofitna organizacija, katere glavni cilj je promocija in trženje Bleda kot kongresne in incentive destinacije, pridobivanje tako nacionalnih kakor tudi mednarodnih dogodkov in profesionalizacija kongresne dejavnosti na Bledu.

Deluje kot profesionalni posrednik med organizatorji oz. naročniki dogodkov in ponudniki storitev ter podpornimi organizacijami, katerim skupni cilj je najti čim bolj ustrezno rešitev za organizacijo in izvedbo dogodka.

Tesno sodeluje tudi z vsemi ponudniki kongresnih storitev na destinaciji. Ti so kongresno-prireditveni center - Festivalna dvorana Bled, hoteli s konferenčnimi zmogljivostmi, prizorišča za posebne dogodke, profesionalni kongresni organizatorji (t.i. PCO), strokovne kongresne turistične agencije (t.i. DMC), incentive agencije ter drugi ponudniki kongresnih storitev na destinaciji.

Kongresni urad Bled je član Kongresnega urada Slovenije. Podpira čim boljše sodelovanje med ponudniki kongresnih storitev med destinacijami, na območju celotne regije Gorenjske in na ravni celotne države. Redno se udeležuje številnih izpopolnjevanj (European Cities Marketing Summer School idr.), srečanj in poslovnih borz, kot so Conventa Ljubljana, IMEX Frankfurt in EIBTM Barcelona.

Kako vam lahko pomagamo?
  • Pripravili vam bomo skupno ponudbo za vaš večji dogodek.
  • Pomagali vam bomo pri iskanju optimalne lokacije za vaš dogodek.
  • Povezali vas bomo z najbolj primernimi partnerji.
  • V skladu z vašimi željami bomo posredovali vaša povpraševanja med potencialne ponudnike kongresnih storitev na destinaciji.
  • V naši bazi podatkov boste našli informacije o kongresni ponudbi na destinaciji Bled;
    prizorišča, dvorane, nastanitve, tehnična podpora, profesionalni kongresni organizatorji (PCO), strokovne kongresne turistične agencije (DMC), incentive in teambuilding agencije, event agencije, catering in druge storitve.
  • Zagotovimo vam lahko vse potrebne informacije o Bledu, zemljevide, brošure, DVD-je in fotografije ter pripomoremo k iskanju čim bolj ustrezne rešitve za vas. Da bi pripomogli k vaši odločitvi, lahko za vas organiziramo tudi ogled posameznih prizorišč.

Prijava na e-novice

Bled MyWay vam omogoča, da na enem mestu zberete, pregledate in rezervirate vse aktivnosti pri ponudnikih.
Oblikujte si svoj oddih na Bledu po svoje.

Dodajanje aktivnosti

Vsebine se med brskanjem po spletni strani dodajajo same ali pa jih s klikom dodajte sami.

Izberite aktivnost

S klikom na X odstranite tiste aktivnosti, ki vas ne zanimajo.

Preverite ponudbo

S klikom na gumb boste lahko na enem mestu izbrali ponudnika željene aktivnosti in jo rezervirali.