V športni dvorani

Ogled športne tekme ali kulturne prireditve v športni dvorani vam bo prinesel nova poznanstva in vas navdal z energijo.

Bled & šport

Bled je alpski turistični biser Slovenije, znan po Evropi in svetu. Ugodna klima, lepa narava in urejena turistična infrastruktura privabljajo na Bled mnoge športnike. Nekaterim športno življenje predstavlja razvedrilo, drugi se športu posvetijo profesionalno.
Na ledu

Športi na ledu imajo na Bledu dolgoletno tradicijo. Kegljanje, hokej in drsanje so športi, ki so svoje začetke imeli na zaledenelem jezeru.

Dvorana

Danes se treningi in tekmovanja odvijajo v sodobni športni dvorani v centru Bleda in v bližini blejskih hotelov. Dvorana je primerna tudi za razstave, koncerte in razna srečanja, ter sprejme do 5000 ljudi. Dvorana ima sedem moštvenih garderob s tuši, moderen sistem ogrevanja in je zelo akustična.

V zimskih mesecih je za skupine možna kombinacija drsanja v dvorani in smučanja na Straži, ki se nahaja v samem centru Bleda, poleti pa kombinacija drsanja in kopanja v Grajskem kopališču, edinem javnem kopališču ob jezeru.

Gostovanje prireditev

Prenovljena dvorana je v letu 2002 gostila Šahovsko olimpijado, uspešno je tudi služila ob naslednji veliki prireditvi 6. evropski zimski olimpijski dnevi mladih (EYOF) v januarju 2003, katere otvoritve se je udeležil tudi predsednik Mednarodnega olimpijskega komiteja g. Jacques Rogge. Dvorana je že v preteklosti gostila tudi tekme Svetovnega prvenstva v hokeju skupin B in C, po prenovi pa tudi umetnostne drsalce - decembra 2002 Finale svetovnega pokala v umetnostnem drsanju za mladince ter v oktobru 2003 tekmo Svetovnega pokala za isto kategorijo. V dobremu vzdušju je potekala tudi velika prireditev – 50. letnica ansambla bratov Avsenik, novembra 2003.

Obiščite

Vsi, ki radi obiskujete množične prireditve boste obširno ponudbo našli v športni dvorani. Ogled športne tekme ali glasbenega koncerta bo popestril vaše bivanje na Bledu v zimskem času.

Prijava na e-novice

Bled MyWay vam omogoča, da na enem mestu zberete, pregledate in rezervirate vse aktivnosti pri ponudnikih.
Oblikujte si svoj oddih na Bledu po svoje.

Dodajanje aktivnosti

Vsebine se med brskanjem po spletni strani dodajajo same ali pa jih s klikom dodajte sami.

Izberite aktivnost

S klikom na X odstranite tiste aktivnosti, ki vas ne zanimajo.

Preverite ponudbo

S klikom na gumb boste lahko na enem mestu izbrali ponudnika željene aktivnosti in jo rezervirali.