Tečaji preživetja v naravi

Najbolj prvinsko doživetje narave in adrenalinska izkušnja, ki vas bosta naučila preživetja v vseh razmerah.

Narava

V današnjem tempu življenja si težko vzamemo čas za naravo, zato vam želimo obuditi spoznanje, kaj nam narava nudi in kako z njo ravnati. Tim Karantania adventure vas poduči in nauči preživetja v naravi z minimalnimi sredstvi  in tovariško pomočjo.

Tečaji preživetja

Vsi tečaji temeljijo na varnosti, profesionalnosti in zabavi. Izvajajo se predvsem v gozdnatih in goratih predelih Slovenije. Naši inštruktorji so visoko motivirani in profesionalni, zato se popolnoma posvetijo skupini in vsakemu posamezniku. Naučili vas bodo osnovnih ali nadaljevalnih veščin preživetja v naravi. Adrenalinski vložek je zagotovljen!

Komu je namenjeno?

Ciljna skupina so udeleženci (skupine ali posamezniki), ki so željni odkrivanja samega sebe, notranje motivacije, kreativnosti in iniciativnosti. Želijo novih izkušenj, doživetij in dviga skupinskega duha. Cenijo vrednote kot so odgovornost, vztrajnost, spoštovanje in zaupanje ter sposobnost načrtovanja in organiziranja.

Doživite

Če vas navdušujejo adrenalinske izkušnje, če hrepenite po novem znanju in če vas narava hkrati privlači in straši, potem morate na tečaj preživetja v naravi. Pridobili si boste uporabna znanja, ki jih boste lahko aplicirali tudi v vsakdanjem življenju in se še bolj povezali z naravo in skupino.

Uporabne povezave

Prijava na e-novice

Bled MyWay vam omogoča, da na enem mestu zberete, pregledate in rezervirate vse aktivnosti pri ponudnikih.
Oblikujte si svoj oddih na Bledu po svoje.

Dodajanje aktivnosti

Vsebine se med brskanjem po spletni strani dodajajo same ali pa jih s klikom dodajte sami.

Izberite aktivnost

S klikom na X odstranite tiste aktivnosti, ki vas ne zanimajo.

Preverite ponudbo

S klikom na gumb boste lahko na enem mestu izbrali ponudnika željene aktivnosti in jo rezervirali.