Bazeni

Blejski termalni vrelci so razporejeni ob vzhodni strani jezera v polkrogu od severa proti jugu.

Termalni vrelci so zajeti v treh plavalnih bazenih: v Grand hotelu Toplice (22 °C), v hotelu Park (27 °C) in v hotelu Rikli Balance v Wellnessu Živa (31 °C). Manjša bazena z navadno vodo pa sta v hotelu Bled Rose (28 °C) in v hotelu Kompas.

Grand hotel Toplice

V elegantno termalno kopališče, zgrajeno leta 1925, izvira topli vrelec (22 °C) zdravilne vode, ki mu že skoraj dve stoletji pripisujejo zdravilne lastnosti. Kopanje ugodno vpliva na notranje organe, predvsem na srce, ožilje in živčevje, pitje vode pa je blagodejno za želodec in druge notranje organe. Gostje lahko uživajo v kopeli z ogrevano termalno vodo (26 °C) in različnih masažah, ki sproščajo telo in lajšajo bolečine v sklepih, minerali v vodi pa pomirjajo tudi kožo.

Hotel Park

Gostom je za kopanje, sprostitev in rekreacijo namenjeno 5. nadstropje hotela, kjer se z majhne terase odpira čudovit razgled na jezero in okolico. Je eden redkih hotelov, ki ima z bazena tako lep razgled na jezero, grad  in Julijske Alpe.

Hotel Rikli Balance - Wellness Živa

V Wellnesu Živa nadaljujejo bogato izročilo Riklijeve tradicije, ki so jo oplemenitili z uporabo sodobnih tehnik za ohranjanje telesnega in duhovnega zdravja ter lepote. Ponujajo zaokrožene termalne bazene,  svet savn ter center lepote telesa in duha.  Termalna voda (ogreta na 31 °C) omogoča poleg prijetnega kopanja tudi uspešno zdravljenje menedžerskih bolezni, izčrpanosti, nevrovegetativnih motenj in starostne onemoglosti.

Prijava na e-novice

Bled MyWay vam omogoča, da na enem mestu zberete, pregledate in rezervirate vse aktivnosti pri ponudnikih.
Oblikujte si svoj oddih na Bledu po svoje.

Dodajanje aktivnosti

Vsebine se med brskanjem po spletni strani dodajajo same ali pa jih s klikom dodajte sami.

Izberite aktivnost

S klikom na X odstranite tiste aktivnosti, ki vas ne zanimajo.

Preverite ponudbo

S klikom na gumb boste lahko na enem mestu izbrali ponudnika željene aktivnosti in jo rezervirali.