Soteskanje

Raziskujte neokrnjeno naravo iz rečne perspektive – v strugi divje alpske reke je svet videti drugače.

Soteskanje - TinaRaft [Adrenalinski športi]

Soteskanje ali kanjoning je polno športno doživetje, ki vam napolni duha in razmiga telo, pri tem pa odkrivate najbolj skrite kotičke narave.

Canyoning - 3glav Adventures [Adrenalinski športi]

CANYONING is great fun – it’s just like a natural water park, where you have lots of slides, jumps and abseiling. Absolutely no previous experience needed! We usually visit moderate canyon on the edge of the Triglav National Park which is considered one of the most scenic and dynamic canyons in Slovenia and around. Trip takes around 3,5 hours from Bled and back (you spend around 2 hours in the canyon).

Canyoning - What's up [Adrenalinski športi]

Potovanje skozi ozke, strme soteske, v tesnem, osebnem stiku z naravo - to je Canyoning. Je čudovito, nepozabno doživetje, ki vas ne bo pustilo hladne. Okolica Bleda skriva čudovite soteske, ki predstavljajo čudovito možnost da se umaknete od vsakodnevnega vreža in si ohladite misli.

Canyoning - Outdoor Slovenia [Adrenalinski športi]

Canyoning ali po slovensko soteskanje na Bledu je popolna polenta osvežitev! Izraz opisuje spust po dnu soteske po kateri teče potok ter zajema vse zabavne aktivnosti: pohod, skoke v vodo, spust po vrvi, spust po naravnih toboganih,…

Canyoning + Rafting - Outdoor Slovenia [Rafting]

Dve aktivnosti v enem razburljivem dnevu! Doživite najlepše, kar ponuja narava v okolici Bleda, ter se ob tem imenitno zabavajte.

Kanjoning - Mamut Slovenia [Vodni športi]

Skakanje po slapovih v kristalno čiste bazene, drsenje po naravnem kamnu in osvajanje močnejših slapov z vrvjo. Zabaven, dinamičen in edinstven način odkrivanja dela narave, običajno skritega mimoidočim.

Canyoning - Altitude Activities [Adrenalinski športi]

Pridružite se nam na soteskanju po divji alpski reki, ki vas bo napolnilo z energijo hkrati pa boste odkrivali nedotaknjene kotičke narave.

Prijava na e-novice

Bled MyWay vam omogoča, da na enem mestu zberete, pregledate in rezervirate vse aktivnosti pri ponudnikih.
Oblikujte si svoj oddih na Bledu po svoje.

Dodajanje aktivnosti

Vsebine se med brskanjem po spletni strani dodajajo same ali pa jih s klikom dodajte sami.

Izberite aktivnost

S klikom na X odstranite tiste aktivnosti, ki vas ne zanimajo.

Preverite ponudbo

S klikom na gumb boste lahko na enem mestu izbrali ponudnika željene aktivnosti in jo rezervirali.