Izobraževanje

IEDC - Bled School of Management

IEDC–Poslovna šola Bled je center odličnosti na področju razvoja managementa in vodenja ter pomembnem poslovnem srečevališču, kamor voditelji z vseh koncev sveta prihajajo zaradi znanja, izmenjave izkušenj in tudi razmisleka o svojih poslovnih in drugih odločitvah. IEDC je edinstvena ustanova, kjer v predavanjih in razpravah spodbujajo odgovorno vodenje v najširšem okviru in kjer umetnost ponuja ustvarjalno okolje za ustvarjalno vodenje.

IEDC poslovna šola predstavlja edinstveno okolje za razvoj voditeljskih in managerskih sposobnosti vodilnih kadrov z vsega sveta, na katerikoli stopnji njihove kariere. Za izboraževanje na tej šoli se odločajo ljudje iz več kot 90 držav zaradi mednarodno priznanih predavateljev, lepe šole in čudovite lokacije.

Višja šola za gostinstvo in turizem Bled

Izobraževanje gostinskih in turističnih delavcev na Gorenjskem ima že dolgoletno tradicijo. Potreba po izobraževanju se navezuje na tradicijo turizma v teh krajih. Od začetkov izobraževanja v gostinstvu in turizmu na Bledu so se razmere spreminjale tako v potrebah po izobraževanju, pa tudi razvoj gostinstva in turizma je pogojeval višjo kvaliteto strokovnega znanja. Že desetletje pa je bila na Bledu želja, da bi bilo možno nadgraditi srednje šolanje za potrebe gostinstva in turizma z višjimi oblikami izobraževanja. S projektom "Program Phare za preobrazbo sistema poklicnega in strokovnega izobraževanja v Sloveniji" je bila dana možnost za uresničitev dolgoletnih želja Bleda; dijakom, ki so zaključevali srednje gostinsko in turistično izobraževanje na Gorenjskem pa je bilo z ustanovitvijo višje strokovne šole omogočeno nadaljevanje šolanja na Bledu.

Osnovni namen šolanja je poglabljanje teoretične in praktične strokovne usposobljenosti, dosežene v predhodnem izobraževanju, in izobraževanje za delo v organizaciji, pripravi in kontroli delovnih procesov.

Uporabne povezave

Prijava na e-novice

Bled MyWay vam omogoča, da na enem mestu zberete, pregledate in rezervirate vse aktivnosti pri ponudnikih.
Oblikujte si svoj oddih na Bledu po svoje.

Dodajanje aktivnosti

Vsebine se med brskanjem po spletni strani dodajajo same ali pa jih s klikom dodajte sami.

Izberite aktivnost

S klikom na X odstranite tiste aktivnosti, ki vas ne zanimajo.

Preverite ponudbo

S klikom na gumb boste lahko na enem mestu izbrali ponudnika željene aktivnosti in jo rezervirali.