Prodajna likovna razstava Lučke Šparovec: Tranzicija

Galerija 14, Prešernova cesta 14, 25. - 27. 7. 2019

Obiščite najaktualnejšo blejsko likovno razstavo! Izbrana dela slikarke Lučke Šparovec na njeni samostojni razstavi ''Tranzicija''.

Ogled je možen od 7.6. do 31.7.2019, in sicer:

  • Četrtek in petek od 14. do 18. ure
  • Sobota od 10. do 13. ure.


Vstop prost.

 

Daljši opis

Lučka Šparovec izhaja iz mlajše generacije umetnikov Akademije za likovno umetnost in oblikovanje v Ljubljani, a vendarle že pušča vidne ustvarjalne sledi v slovenskem likovnem prostoru. Je prejemnica večih priznanj in nagrad ter aktivno razstavlja na številnih skupinskih in samostojnih razstavah v Sloveniji in tujini.

Pričujoča prodajna likovna razstava ''Tranzicija'', nudi vpogled v različne serije avtoričinih del, nastala v letih 2015 do 2019 ter predstavlja potovanje skozi njen razvoj in umetniške izraze skozi raznolike tehnike in posledično končne forme likovnih del. Majhne in nežne risbe, navdihujoče, velikoformatne in barvite slike na platnu, zaključene z njeno najnovejšimi srednje veliki del, v mešani tehniki, kjer se njena umetnost ponovno transformira, tokrat v večplastne zgodbe, tako tehnično kot vsebinsko in tvori intrigantne zgodbe, ki sočasno nagovarjajo naše misli in čustva. Njene osvežujoče podobe vas bodo pripravile do smeha, razmisleka, vprašanj.... ter upamo, da navdahnile, navdušile ter obogatile vaš notranji ali zunanji svet.       

Na koledar

Prijava na e-novice

Bled MyWay vam omogoča, da na enem mestu zberete, pregledate in rezervirate vse aktivnosti pri ponudnikih.
Oblikujte si svoj oddih na Bledu po svoje.

Dodajanje aktivnosti

Vsebine se med brskanjem po spletni strani dodajajo same ali pa jih s klikom dodajte sami.

Izberite aktivnost

S klikom na X odstranite tiste aktivnosti, ki vas ne zanimajo.

Preverite ponudbo

S klikom na gumb boste lahko na enem mestu izbrali ponudnika željene aktivnosti in jo rezervirali.