7. Ruthin tek - največji dobrodelni tek v Sloveniji

Olimpijski veslaški center, Mala Zaka, 22. - 24. 2. 2019, 16:00 - 16:00
Bled za aktivne
7. RUTHIN TEK se bo že tradicionalno odvijal na sprehajalni stezi okoli Blejskega jezera. Prireditev se bo začela v petek, 22.02.2019, ob 16.00 in se zaključila v nedeljo, 24.02.2019, ob isti uri. Štartno-ciljni prostor bo pred Olimpijskim veslaškem centru Mala Zaka.

Z namenom in željo pomagati tistim, ki to najbolj potrebujejo, tudi letos vabijo vse tekače, pohodnike in ostale ljudi dobre volje, da se jim pridružijo na 48-urni poti okoli Blejskega jezera, kjer je ogromno tekaških ur preživela tudi Ruth Podgornik Reš, in tako pomagajo. Pridružite se jim lahko kadarkoli v času prireditve in odtečete ali prehodite, kolikor želite. Skupaj boste naredili dobro delo in se spomnili Ruth Podgornik Reš.

Predprijave na dogodek niso potrebne in se uredijo na samem mestu. Z vašo prijavo, ki gre 100% za namen, za katerega zbirajo, boste prejeli darilno vrečko in se neomejeno okrepčali na bogati okrepčevalnici Ata Janeza.

Letos bo potekal tudi tekmovalni program, katerega razpis objavijo kmalu. Naj pa povemo, da bodo v noči iz sobote na nedeljo organizirali tekmovalni 8-urni tek, kjer se boste lahko pomerili z drugimi, koliko krogov lahko pretečete v 8 urah v dokaj nizkih temperaturah. 

www.nevergiveup.si

https://www.facebook.com/www.nevergiveup.si
Na koledar

Prijava na e-novice

Bled MyWay vam omogoča, da na enem mestu zberete, pregledate in rezervirate vse aktivnosti pri ponudnikih.
Oblikujte si svoj oddih na Bledu po svoje.

Dodajanje aktivnosti

Vsebine se med brskanjem po spletni strani dodajajo same ali pa jih s klikom dodajte sami.

Izberite aktivnost

S klikom na X odstranite tiste aktivnosti, ki vas ne zanimajo.

Preverite ponudbo

S klikom na gumb boste lahko na enem mestu izbrali ponudnika željene aktivnosti in jo rezervirali.