Prireditve v Občini Bled ob slovenskem kulturnem prazniku

Bled, 6. - 8. 2. 2019
Vabljeni na naslednje prireditve ob slovenskem kulturnem prazniku:
  • Sreda, 6.2.2019, ob 18.00 v Zadružnem domu Ribno: Kulturno društvo Rudija Jedretiča Ribno vabi na Proslavo ob slovenskem kulturnem prazniku
  • Sreda, 6.2.2019, ob 18.00 v Knjižnici Blaža Kumerdeja Bled: Knjižnica in Društvo upokojencev Bled v počastitev slovenskega kulturnega praznika pripravljata literarno-glasbeno prireditev – predstavitev nove knjige Vladimirja Siliča Vaške zgodbe in običaji. Poleg avtorja, s katerim se bo pogovarjala Dragica Vesković, bosta nastopili še literarna in vokalna skupina DU Bled. Sledil bo bralni maraton – branje Prešernovih pesmi po izboru obiskovalcev in obiskovalk prireditve.
  • Četrtek, 7.2.2019, ob 19.00 v Domu krajanov Bohinjska Bela: Kulturno društvo Bohinjska Bela vabi na Prešernovo proslavo
  • Petek, 8.2.2019, ob 10.30 pri Prešernovem spomeniku na Bledu: Osrednji dogodek ob slovenskem kulturnem prazniku v Občini Bled: Slovesnost pri najstarejšem Prešernovem spomeniku v Sloveniji, torej pri njegovem spomeniku na Bledu. Občina Bled v sodelovanju z OZVVS Zgornje Gorenjske tudi letos organizira proslavo, ki se bo začela 8.2. ob 10.30 uri in je del tradicionalnega pohoda veteranov v Vrbo. V kulturnem programu bodo sodelovali otroci O. Š. Bled in Veteranski pevski zbor. 
  • Petek, 8.2.2019, ob 19. uri v Domu krajanov Zasip: Kulturno-umetniško društvo Zasip vabi na proslavo: Prešerno s Prešernom. 
Na koledar

Prijava na e-novice

Bled MyWay vam omogoča, da na enem mestu zberete, pregledate in rezervirate vse aktivnosti pri ponudnikih.
Oblikujte si svoj oddih na Bledu po svoje.

Dodajanje aktivnosti

Vsebine se med brskanjem po spletni strani dodajajo same ali pa jih s klikom dodajte sami.

Izberite aktivnost

S klikom na X odstranite tiste aktivnosti, ki vas ne zanimajo.

Preverite ponudbo

S klikom na gumb boste lahko na enem mestu izbrali ponudnika željene aktivnosti in jo rezervirali.