BMW IBU svetovni pokal v biatlonu Pokljuka 2018

Športni center Triglav Pokljuka, 1. - 9. 12. 2018

V čudoviti naravni kulisi pokljuških gozdov nas biatlonci vsako leto razveseljujejo z zanimivimi tekmami, ogorčenimi boji, in tudi letos ne bo nič drugače. Več kot 200 tekmovalk in tekmovalcev bo poskrbelo, da bodo nastale nove, zanimive pokljuške zgodbe. V ospredju bodo zvezdniki tega športa, a na progah in strelišču se bodo želeli dokazati tudi novi obrazi. Prepričani smo, da bodo biatlonci pred glasnimi navijači na tekmah tudi letos poskrbeli za pravi športni spektakel. Ja, tudi tokrat bo program zelo pester in zanimiv. 

Za pravo vzdušje v času Svetovnega pokala v biatlonu na Pokljuki so potrebni navijači, ki bodo najboljšim biatloncem na svetu v izjemno vzpodbudo pri njihovih uspehih na začetku letošnje zimske tekmovalne sezone. Ker vam želimo kar se da prijeten dan, smo vam pripravili nekaj informacij, ki vam bodo v pomoč pri načrtovanju obiska Pokljuke.

Razpored tekmovanj:

Nedelja, 2.12. ob 12:00 - Mešane dvojice 6 km / 7,5 km
                        ob 14:30 - Mešane štafete 2 x 6 km / 2 x 7,5 km

Sreda, 5.12. ob 14:15 - Individualno moški 20 km

Četrtek, 6.12. ob 14:15 - Individualno ženske 15 km

Petek, 7.12. ob 14:15 - Šprint moški 10 km

Sobota, 8.12. ob 14:15 - Šprint ženske 7,5 km

Nedelja, 9.12. ob 11:45 - Zasledovalno moški 12,5 km
                        ob 14:45 - Zasledovalno ženske 10 km


V času tekmovanj za svetovni pokal v biatlonu bo med Bledom in Športnim centrom Pokljuka na Rudnem polju organiziran tudi avtobusni prevoz. Avtobusi bodo vozili na Pokljuko s parkirišča pri športni dvorani na Bledu (pod hotelom Krim), za vikend pa z industrijske cone Lip Bled na Rečici (v smeri Gorij), kjer bo organizirano tudi osrednje parkirišče za obiskovalce tekem.

Cena prevoza je vključena v ceno vstopnice za tekmovanje, če je kupljena na pooblaščenih prodajnih mestih Eventima (Petrol, Pošta Slovenije, Kompas, …, www.eventim.si).

Vozni red avtobusov: prvi avtobus bo predvidoma odpeljal z Bleda na Pokljuko vsaj tri ure pred uradnim pričetkom tekme (za tisti dan). Zadnji odhod avtobusa s Pokljuke se bo prilagajal poteku tekem, stanju in dogajanju na biatlonskem stadionu in v gostinskem šotoru.

Na koledar

Prijava na e-novice

Bled MyWay vam omogoča, da na enem mestu zberete, pregledate in rezervirate vse aktivnosti pri ponudnikih.
Oblikujte si svoj oddih na Bledu po svoje.

Dodajanje aktivnosti

Vsebine se med brskanjem po spletni strani dodajajo same ali pa jih s klikom dodajte sami.

Izberite aktivnost

S klikom na X odstranite tiste aktivnosti, ki vas ne zanimajo.

Preverite ponudbo

S klikom na gumb boste lahko na enem mestu izbrali ponudnika željene aktivnosti in jo rezervirali.