19. Veselo po domače s Folklornim društvom Bled

Festivalna dvorana Bled, 29. 12. 2017, 20:00
Bled za aktivneBled za družine
Folklorno društvo Bled prireja že 19. Veselo po domače, ki bo v petek, 29. decembra, ob 20. uri v Festivalni dvorani na Bledu. Nastopili bodo: Ansambel Okrogli muzikanti, ansambel Viharnik, Mešani pevski zbor Encijan iz Pule, Jerneja Terlikar, Jana in Majda, Duo Nota, Erazem in Miro ter  folklorniki Folklornega društva Bled. Za humor bodo poskrbeli Okrogli muzikanti. Skozi prireditev pa vas bosta vodila člana Folklornega društva Bled Mateja Repe in Milan Debeljak. 
 
Tako kot vedno doslej ima prireditev tudi humanitarni značaj. Nanjo povabijo gojence Doma Matevža Langusa iz Radovljice in iz domov starostnikov iz Radovljice in Jesenic. Seveda pa prost vstop omogočijo tudi tistim, ki si vstopnic ne morejo privoščiti. 
 
Skratka, prireditev je umeščena v najlepši čas leta, med božičem in novim letom. Mnogim, tudi osamljenim in žalostnim, prikliče na lica vesel nasmeh in jih dobre volje popelje v novo leto.  
 
Zatorej, vidite se v petek, 29. decembra, ob 20 uri.

Vstopnice bodo na razpolago v Turističnem društvu Bled (045 741 122; Cesta svobode 10) ali pa si jih zagotovite preko članov Folklornega društva Bled. Cena vstopnic v predprodaji je 13 €, na dan prireditve pa 15 €. Za vse informacije lahko pokličete tudi na telefon 041 774 256.  

Na koledar

Bled MyWay vam omogoča, da na enem mestu zberete, pregledate in rezervirate vse aktivnosti pri ponudnikih.
Oblikujte si svoj oddih na Bledu po svoje.

Dodajanje aktivnosti

Vsebine se med brskanjem po spletni strani dodajajo same ali pa jih s klikom dodajte sami.

Izberite aktivnost

S klikom na X odstranite tiste aktivnosti, ki vas ne zanimajo.

Preverite ponudbo

S klikom na gumb boste lahko na enem mestu izbrali ponudnika željene aktivnosti in jo rezervirali.