Prireditve v Knjižnici Blaža Kumerdeja Bled

Knjižnica Blaža Kumerdeja Bled, 19. - 20. 10. 2017, 26. - 27. 10. 2017

OKTOBER 2017:

  • Četrtek, 19. 10., ob 19:30: Nega okrasnih lesnatih rastlin: Na predavanju se bodo udeleženci seznanili s posegi na okrasnih drevnini v pozno poletnem in jesenskem času. Gre za rez okrasnih cvetočih grmovnic, nego trate ter oskrbo zelnatih rastlin ter pripravo na zimo. Predaval bo Peter Ribič, predavatelj v Biotehniškem centru Naklo.
  • Petek, 20. 10., ob 17:00: Bonton za male lumpe: Lutkovna predstava za otroke, stare vsaj 3 leta. Predstavilo se bo Gledališče Bičikleta.
  • Četrtek, 26. 10., ob 18:00: Odkrito o teorijah zarote: Društvo za varstvo okolja Bled vabi na odprt pogovor o teorijah zarote. Ali je res vse res, ali nič ni res? Nam res vladajo kuščarji, ki nam uravnavajo vreme, farmacevtska podjetja, ki ne zdravijo ampak kvarijo zdravje, in še in še. Kako so teorije nastale, kako se ohranjajo žive in kako se razvijajo in zakaj jih nekateri takoj vzamejo za edino resnico?
  • Petek, 27. 10., ob 17:00: Knjižnica v gozdu: Gozdne živali rade poslušajo pravljice, a imajo le eno knjigo. Ko pridejo do medvedove knjižnice, se jim odpre širni svet. Pravljično uro bo pripravila Irena Razingar.
Na koledar

Bled MyWay vam omogoča, da na enem mestu zberete, pregledate in rezervirate vse aktivnosti pri ponudnikih.
Oblikujte si svoj oddih na Bledu po svoje.

Dodajanje aktivnosti

Vsebine se med brskanjem po spletni strani dodajajo same ali pa jih s klikom dodajte sami.

Izberite aktivnost

S klikom na X odstranite tiste aktivnosti, ki vas ne zanimajo.

Preverite ponudbo

S klikom na gumb boste lahko na enem mestu izbrali ponudnika željene aktivnosti in jo rezervirali.