Dogodki v Medgeneracijskem centru Bled

Medgeneracijski center Bled, Sejna soba v Športni dvorani Bled, 20. 6. 2017, 22. 6. 2017
Program:
  • vsako sredo, 10:00 - 11:00: Joga v naravi: Pridruži se jim na brezplačni uri joge na prostem, v čudoviti naravi Bleda. Sproščujoča vadba, ki nas skozi preproste asane (telesni položaji), različne tehnike dihanja in sproščanja privede do harmonije telesa, uma in duha. Poskrbi za prožnost telesa, nas pretegne in razgiba, umiri um in okrepi živčni in hormonski sistem. Poleg tega nas druži in poskrbi za dobro vzdušje. Dobite se vsako sredo ob 10:00 v veslaškem centru (hangarju) na splavih. V primeru dežja se dobimo v No1 fitnesu na Bledu. Oprema: arma flex. Jogo vodi Marcela Boben in je brezplačna.
  • 20.6., 17:00 - 19:30: Izdelava zeliščnih masažnih mazil in masažnih olj (primerno tudi za opekline, pike, alergije in otekline - vzorčni model mazila prejmete) - prispevek 5 eur
  • 22.6. od 17:00 do 18:30: Zaščita kože pred sončnimi žarki: Na delavnici se boste naučili spoznati tip kože, kaj je UV indeks in kaj nam pove, kako se primerno zaščititi pred sončnimi opeklinami in katere sestavine uporabiti pri izdelavi sončne kreme. Uporabili boste le naravne sestavine. Na kratko bodo spregovorili o nevarnih sestavinah v komercialnih izdelkih za sončenje in nano delcih. Prispevek za material 10 eur.
Obvezne prijave na delavnice na: hpremrl@gmail.com ali 031 238 824. 

Dejavnosti so brezplačne, zaželjen je prispevek 1 €. 
Na koledar

Bled MyWay vam omogoča, da na enem mestu zberete, pregledate in rezervirate vse aktivnosti pri ponudnikih.
Oblikujte si svoj oddih na Bledu po svoje.

Dodajanje aktivnosti

Vsebine se med brskanjem po spletni strani dodajajo same ali pa jih s klikom dodajte sami.

Izberite aktivnost

S klikom na X odstranite tiste aktivnosti, ki vas ne zanimajo.

Preverite ponudbo

S klikom na gumb boste lahko na enem mestu izbrali ponudnika željene aktivnosti in jo rezervirali.