Réunions professionnelles à Bled

Privlačno okolje, sodobna infrastruktura, varnost in strokovnost je le nekaj razlogov, ki govorijo v prid organizaciji vašega poslovnega srečanja na Bledu.

Bled je privlačen in nepozaben

Zelena podoba raja v vseh letnih časih. To ni mit, tako opisujejo Bled mediji in vsi, ki so ga kdajkoli obiskali. Zelene kulise jezera z majhnim otočkom in cerkvijo na njem ter tisočletnega gradu na pečini ne pozabiš nikoli.

Združite prijetno s koristnim

Popolnost in harmonija tega majhnega kraja v osrčju Evrope nas napolnita z energijo za aktivno delovanje v vsakdanjem in poslovnem življenju. Odmaknjen od vsakdanjega hitrega tempa, a hkrati sodoben in konkurenčen. To je glavni razlog, da je Bled idealen kraj za poslovna srečanja.

Sodoben in konkurenčen

S svojo infrastrukturo in znanjem omogoča organizacijo najzahtevnejših mednarodnih in domačih dogodkov. Zaradi bogastva naravne in kulturne dediščine daje poseben poudarek varstvu okolja in podpira razvoj zelenih izdelkov.

Bogata tradicija in znanje

Že več kot 25 let je Bled dejavno prisoten na svetovnem konferenčnem zemljevidu. Ima najdaljšo tradicijo kongresne dejavnosti v Sloveniji in je sedež najstarejšega slovenskega profesionalnega kongresnega organizatorja (PCO), kongresno turistične agencije Albatros.

Odlična infrastruktura

Razpolaga s številnimi kongresnimi dvoranami in večnamenskimi sobami, od katerih je največja Festivalna dvorana, ki lahko sprejme do 512 udeležencev. V njeni neposredni bližini je 15 hotelov višje kategorije, ki razpolagajo s preostalimi kongresnimi zmogljivosti.

Gostovanje vsakoletnih prireditev

Bled večinoma gosti srednje velike kongrese z od 100 do 400 udeleženci, ki se vsako leto znova vračajo. Med bolj znanimi so mednarodna srečanja strokovnjakov iz medicinske stroke (Kongres paradentalogov), mednarodno srečanje pesnikov in pisateljev (PEN kongres), Blejski strateški forum, športne prireditve (Svetovno prvenstvo v veslanju 2011), kulturne prireditve (Festival Okarina) idr.

Varnost in dostopnost

Bled velja za eno najbolj varnih destinacij za protokolarna srečanja. Nahaja se v osrčju Evrope in ima odlične prometne povezave. Mednarodno letališče Jožeta Pučnika na Brniku je oddaljeno le 35 minut. Na Bledu lahko vse razdalje od hotelov do kongresnega centra opravite peš.

Kraj vrhunske kulinarike

Na Bledu lahko okušate lokalne tradicionalne jedi, pripravljene na sodoben in vrhunski način.

S'abonner à la lettre d'information

Bled MyWay vous permet de réunir, consulter et réserver toutes les activités qui vous intéressent chez les différents prestataires.
Préparez votre séjour à Bled comme vous l'entendez.

Ajouter des activités

Pendant que vous parcourez le site, les contenus sont ajoutés automatiquement ou vous pouvez les ajoutez vous-même en cliquant dessus.

Choisissez une activité

Cliquez sur X pour supprimer les activités qui ne vous intéressent pas.

Voir l'offre

Cliquez sur le bouton pour choisir un prestataire qui propose l'activité de votre choix et réserver votre activité.