Načrtovanje dogodkov

Izjemna lokacija v enem najlepših alpskih letovišč,  sodobne konferenčne zmogljivosti in strokovni partnerji so zagotovilo za uspešnost dogodka.

Bled je dovolj velik, da lahko zagotovi vso potrebno infrastrukturo in spremljajoče storitve za izvedbo večjega srečanja ali kongresa. Kongresna prizorišča odlikujeta kakovost ponudbe in storitev, profesionalni kongresni organizatorji in specializirane kongresne turistične agencije, ki skrbijo, da dogodek poteka gladko in brez težav v vseh aspektih. Za pomoč se lahko obrnete na Kongresni urad Bled, ki deluje v okviru lokalne turistične organizacije Turizem Bled.

Konferenčne zmogljivosti
Oglejte si seznam konferenčnih zmogljivosti na Bledu in izberite najbolj primerno prizorišče za vaš dogodek.

Ponudniki konferenčnih storitev
Zaupajte organizacijo in uspeh dogodka profesionalnim partnerjem, ki so specializirani v različnih segmentih kongresne ponudbe.

S'abonner à la lettre d'information

Bled MyWay vous permet de réunir, consulter et réserver toutes les activités qui vous intéressent chez les différents prestataires.
Préparez votre séjour à Bled comme vous l'entendez.

Ajouter des activités

Pendant que vous parcourez le site, les contenus sont ajoutés automatiquement ou vous pouvez les ajoutez vous-même en cliquant dessus.

Choisissez une activité

Cliquez sur X pour supprimer les activités qui ne vous intéressent pas.

Voir l'offre

Cliquez sur le bouton pour choisir un prestataire qui propose l'activité de votre choix et réserver votre activité.